JAAS forsøgt truet til tavshed!


Konsulenter fra JAAS har d. 27-02-2006 modtaget denne email:

Navn:
Connie Hedegaard

 

Email:

 

Emne:
Inhabile informationskilder.

 

Besked:
Hej JAAS.

Grundet adskillige klager og spildte penge på administration, kræver miljøministeriet at dette website lukkes inden for en 14 dages periode.

 

Hvis dette ikke sker inden for ovenstående tidsperiode, vil der blive udsendt rykkere til følgende personer:

 

[...]

 

Hvis rykkeren ikke betales,
vil sagen blive overdraget til Århus politiafdeling.

 

Venlig hilsen,
Connie Hedegaard.

 

Må dele af beskeden offentliggøres på websitet?
Ja

Repræsentanter for sikkerhedstjenesten udbrød imidlertid spontant i hånlig latter, da de så den (hvilket var lige ved at resultere i et alvorligt uheld, da en af sikkerhedsfolkene kom til at tabe sit skarpladte automatgevær af bare grin - ingen kom til skade, men der skal indkøbes en ny kaffemaskine).

 

Det lyder nu ikke særlig sandsynligt, at Miljøministeriet kræver en privat virksomheds hjemmeside lukket, uden at nogle love er overtrådt.

 

Eller at de vil udsende "rykkere". Normalt udsender man rykkere, hvis en regning eller opkrævning ikke er betalt, men her vil der blive sendt en rykker for at lukke hjemmesiden - en rykker, som åbenbart skal betales. Hvis vi betaler rykkeren, behøver vi så ikke at lukke hjemmesiden? Og betyder "Århus politiafdeling" mon "Århus politi" eller "Århus politikreds" eller en bestemt afdeling hos Åhus politi?

 

Slutteligt er det nok tvivlsomt, om miljøministeren sender sine emails fra et IP-nummer, som tilhører Holbæk Lille Skole...


Tilbage