Tænd lyset, Danmark

Vær med til at sætte fokus på den kiksede gammeldags energipolitik, der er med til at ødelægge miljøet!


Jydsk Atomkraft A/S opfordrer alle til at tænde for alt lys og alle husholdningsapparater i en time d. 20. april 2008 for at råbe politikerne op og gøre opmærksom på den uhensigtsmæssige og bagstræberiske energipolitik, Danmark fører.
Udover, at det vil være med til at få folk til at indse, at atomkraft er en meget bedre løsning end fossile brændstoffer, vil det se vildt sejt ud, når hele landet lyser op som en butiksrude i december. Og hvis alle samtidig tænder for alle fjernsyn og stereoanlæg og skruer helt op, vil det også lyde godt. Eller i hvert fald højt.

Belært af erfaringer fra et tidligere arrangement anbefaler JAAS' tekniske afdeling dog, at man først udskifter alle sine sikringer med sølvpapir eller søm eller lignende for at undgå, at sprængte sikringer ødelægger stemningen.

 

Useriøse, langhårede hippier har allerede været i medierne med en kritik af "Tænd lyset, Danmark"-kampagnen med usaglige argumenter, der handler om, at kampagnen blot vil øge udledningen af CO2. Hertil svarer konsulent Johannsen fra Propagandaafdelingen, at det er det skinbarlige vås og tilføjer at,

"De aner jo ikke, hvad de snakker om, de klaphatte. Det her handler jo netop om at råbe de ansvarlige politikere op for at gøre opmærksom på den uholdbare situation. De må indse, at den eneste farbare vej er at gøre atomkraft til den eneste lovlige form for elproduktion. Og det siger jeg helt objektivt som en almindelig borger, der bekymrer sig for miljøet. Denne her idé er meget bedre end det latterlige 'sluk lyset'-pjat, som jo ikke har gjort nogen som helst forskel."

 

 

Gør en forskel og gør verden til et lysere sted - tænd ALT d. 20. april 2008 kl. 20-21!