Grundløse beskyldninger mod Jydsk Atomkraft A/S!


Den fynske tabloidpresse beskylder Jydsk Atomkraft A/S

Lokal-avisen Fyn.dk fremsætter fuldstændig grundløse beskyldninger af særdeles grov karaktér mod Jydsk Atomkraft i såvel den trykte udgave som den netbaserede udgave af tidsskriftet. Læs artiklen her.

 

I en artikel med overskriften "Pas på, nettet LYVER - www.jydskatomkraft.dk" påstår Fyn.dk rent ud, at Jydsk Atomkraft A/S ikke eksisterer og skriver endda, at teksterne på hjemmesiden er "temmelig langt ude".

I artiklen advarer journalisten om, at nogen vil "udnytte muligheden for at lægge information ud [på Internettet], der er helt hen i vejret," og henviser til Jydsk Atomkraft A/S' hjemmeside som eksempel.

 

Det er klart, at Jydsk Atomkraft A/S ikke kan sidde den slags beskyldninger overhørig, og juridisk chefkonsulent, Niels Overgaard, udtaler, at "der er ingen tvivl om, at den slags udtalelser i det offentlige rum klart overtræder injurielovgivningen på det groveste. Jydsk Atomkraft er normalt højt hævet over at bruge tid og ressourcer på at indlade sig i retlige tvister med forvirrede individer, der spreder åbenlyst grundløse rygter mod Jydsk Atomkraft, men i dette tilfælde bliver vi nødt til at statuere et eksempel."

 

Konsulent Overgaard tilføjer, at Fyn.dk udover det retlige efterspil også kan forvente mere "kontante" reaktioner fra JAAS og henviser til konsulent Johannsen fra Afdelingen for Ekstern Sikkerhed.

 

Konsulent Johannsen vil ikke gå i detaljer, men udtaler at enheder fra JAAS' Proaktive Atomslagstyrke meget vel kan indgå i det såkaldte "væbnede dementi", som er under forberedelse.

 

JAAS er overbevist om, at også dette angreb på JAAS og hele atomenergibranchens troværdighed er iværksat af bagstræberiske miljøfanatikere i gummistøvler og hjemmestrikkede sweatere, der er mere interesserede i at bevare status quo for at legitimere deres egen eksistens end i at støtte JAAS' udbredelse af miljøvenlige energikilder.

 

Enhver, der er i tvivl om Jydsk Atomkraft A/S' eksistens, er velkomne til at møde op og få en rundvisning i det Midtjydske Atomkraft-kompleks og deltage i en af de rundvisninger, der foregår flere gange dagligt (dog ikke på søndage i ulige måneder).


Tilbage