Flat-rate Strøm® fra Jydsk Atomkraft A/S

Gennemskuelige priser med Flat-rate Strøm® fra Jydsk Atomkraft A/S

Jydsk Atomkraft A/S introducerer en revolutionerende måde at købe el på!
Alle vores konkurrenter leverer kun el, hvor man skal betale efter faktisk forbrug. Det betyder, at man som forbruger er tvunget til at finde sig i el-regninger, som man ikke kender størrelsen af på forhånd. Og man er nødt til hele tiden at tænke på, hvor meget strøm man bruger i øjeblikket.

 

Det er nøjagtig den samme måde at afregne på, som man brugte for Internet-opkoblinger for fem år siden.

Jydsk Atomkraft A/S gør op med denne forældede praksis, der stiller forbrugerne dårligt på et i forvejen svært gennemskueligt el-marked og introducerer nu Flat-rate Strøm®!

 

Vælg den pakke, der passer dig

Prisen er altid den samme med Flat-rate Strøm® fra Jydsk Atomkraft A/S - uanset hvor stort dit forbrug er

Det er nu slut med at bekymre sig om, om man nu også huskede at slukke for lyset i stuen, da man tog på arbejde og slut med hele tiden at gå og slukke for apparater på stand-by.


Skift til Flat-rate Strøm® fra JAAS og betal en fast pris pr. måned - uanset hvor meget strøm, du bruger! Du vælger selv hvilken kapacitet, der passer bedst til dig forbrug, og derefter er det slut med uforudsigelige el-regninger og unødvendige bekymringer.

 

I Flat-rate Strøm®-programmet er el-forbruget begrænset af et maksimalt strømforbrug målt i ampere eller watt. Det betyder, at du selv vælger, hvor meget strøm du kan bruge på ét tidspunkt. Herudover er der ingen begrænsninger. Du kan se de forskellige kategorier nedenfor:

 • Basic
  4.600 watt (20 ampere)
 • Standard
  11.500 watt (50 ampere)
 • Standard Plus
  23.000 watt (100 ampere)
 • Power Plus
  46.000 (200 ampere)