Jydsk Atomkraft A/S overclocker reaktorer!

JAAS besidder nu den fornødne tekniske ekspertise til at overclocke reaktor- og generatoranlæg

Endnu en gang er Jydsk Atomkraft A/S på forkant med teknologien og vælger som den første el-leverandør at overclocke alle vores reaktorer.


Efter vellykkede forsøg udført sammen med eksperter fra Iran, har JAAS nu den fornødne teknologiske ekspertise til at modificere reaktorer og generatoranlæg og er derved i stand til at hæve frekvensen på den producerede strøm fra 50 Hz, som er standard i hele Europa, til hele 100 Hz - altså en forøgelse på 100%!

 

Som forbruger skal du ikke foretage dig noget, da JAAS har besluttet at lade den nye højfrekvente strøm komme alle vore kunder til gode fuldstændig uden beregning! Alle JAAS-kunder vil automatisk skifte til High-Speed Strøm® fra den 1/1-2004.

Med High-Speed Strøm® fra JAAS får du mange fordele: din støvsuger vil være mere effektiv, dit fjernsyn vil være meget klarere, din mobiltelefon vil lade op på den halve tid, din el-koger vil få vandet til at koge på den halve tid - listen over fordele er lang.

(Der kan være enkelte elartikler, hvor man bør være opmærksom på, at de kan fungere lidt anderledes, når de kører på 100 Hz i stedet for 50 Hz. Du kan se listen nederst på denne side.)

 

En sidegevinst ved overclockning af alle JAAS' reaktorer er den øgede varmeudvikling fra anlæggene, som vil føre til en stigning i badevandstemperaturen ved størstedelen af de jyske strande på op til 8° C.

 


I den nedenstående liste kan De se de små uhensigtsmæssigheder, der er rapporteret af JAAS' tekniske afdeling og af forbrugere i forbindelse med brug af High-Speed Strøm®.

 

Hvis De selv har oplevet et problem, kan De rapportere det her. (Bemærk, at der kan gå en dag eller to, før den anmeldte uhensigtsmæssighed kan ses på websitet, da vores tekniske afdeling først skal verificere det.)

 


LøbebåndJeg vil kraftigt fraråde alle OC-strøm brugere at fortsætte med at dyrke motion på løbebånd.
Selv har jeg mistet begge ben, næse og ca. halvdelen af mit baghovede, da jeg på få brøkdele af et sekund blev kastet gennem husvæggen og ud fra første sal. Jeg landede heldigvis i en stor lade fyldt med hø og overlevede således uheldet efter at naboerne brugte 14 timer på at grave mig fri (vi kunne ikke bruge telefonerne, da lydtrykket da lydtrykket normal kan blæse en voksen mand omkuld).
Til gengæld er løbebåned nu blevet et ganske glimrende transportmiddel. Eneste man behøver er at vende det på hovedet. Strømmen kan snildt overføres ved hjælp af kraftige radiobølger som kan frembringes med selv små hjemmelavede radiosendere der køre på OC-strøm.
Rapporteret af Jan Phat Krondyr.
Håndholdt pcHej JAAS!
Jeg er meget tilfreds med jeres overlocking af strøm, der er dog opstået mindre uhensigtsmæssigheder med min Qtec håndholdte pc. Efter en god nats opladning tændte jeg den og mærkede med det samme, at det nok var bedst hvis jeg fremover betjente den med blyhandsker. Ud over det er det dejligt. Plads mangler jeg ikke noget af da strømmen på en måde har udvidet hukommelsen. Jeg er også fri for nogensinde at gå online igen, da den efter at have været tændt i tre sekunder havde downloadet hele internettet. Jeg bruger den nu til at redigere videklip på, og hvad ellers min stationære ikke kan klare.
Rapporteret af Daniel.
Kort BlanderMig og 7 af mine venner spiller tit poker sammen, og har investeret i en kortblander og nogle chips.

nu spiller vi ikke mere poker, da det er lidt for farligt.

For den kortblander skal bruge 2 AA-batteri´er, og dem har jeg opladt. dette er ikke problemmet, men for 14 dage siden fik jeg JAAS, High speed, hvilket er lækkert, mit system går ikke ned mere... og propperne er skiftet fra 10amp. til 60amp.
¨
Nå, men det har udviklet sig i at den nåede at skyde 27 kort ud gennel min fuld muret væg og landene inde ved naboen. (jeg bor på landet)

Efter at hullet var lukket til, tænkte vi at det må kunne bruge til nået...

Lerduekaster... og joh...
Den skyder nemt ud på 700-800 meter...

problemmet er så at den er ikke til at følje med, når de bliver skudt ud med en hastighed på ca 367km/t (det er målt)

men man lærer at stille geværet på rigtig position, og sige til, samtidig skal man bare trykke... så passer det...

mvh

Kort-Skyderen
Rapporteret af Kim Sørensen.
StøvsugerEfter at have skiftet til High-Speed Strøm® må jeg indrømme at jeg har oplevet flere nedture.
Det startede meget uskyldigt da min kone på det kraftigste forbrændte vores hund da hun tørrede den med vores hårtørre. Den er nu død af kvæstelserne. Senere på dagen måtte hun selv lade livet, da kniven i vores blænder rystede sig løs og skar sig i gennem 4 murstensmure i huset, heraf 2 bærende, foruden af have skåret det meste af ansigtet og ryggen op på hende. Da jeg ville rydde lidt op i svineriet begik jeg den fatale fejl af tænde støvsugeren. Den skabte et sådant undertryk at begge mine børn eksploderede som flødeboller i et trykkammer (vi har central støvsuger). Senere brændte huset ned som følge af den øgede effekt af halogen- og glødepærer.
Rapporteret af Peter Sørnsen.
ForlystelsesparkI disneyland er vi meget glade for, at vi kan fortælle at parken genåbner den 01/10 med indlagt High-Speed Strøm®. Vi lod os overtale af Jydsk Atomkraft A/S, da de mente at det ville sætte fut i gaden.

Vi vender tilbage med glade kommentarer fra folk som har prøvet forlystelserne de nærmeste dage efter åbningen.

Mvh. Direktøren
Rapporteret af Michael.
VindmøllerEfter introduktionen af 100 Hz-strøm har vi haft nogle tekniske problemer med tilbageløb af strøm til vores vindmøllør. Således sender de nu alle en stiv kuling ud over Vesterhavet. Da dette får jorden til at rotere hurtigere, er døgnet i løbet af den seneste uge aftaget med 1 minut og 52 sekunder.

Vi vil naturligvis se på problemet, når vi får tid, men døgnet har jo som bekendt kun 23 timer, 58 minutter og 8 sekunder.
Rapporteret af Jydsk Vindenergi A/S.
Lavalampe overopheder en smuleEfter at have modtaget den glædelige nyhed om at kollegiet, jeg bor på, endelig har fået indlagt High Speed Strøm (R), skyndte jeg mig at sætte min ellers aflagte lavalampe til lysnettet. De første par sekunder gik det rigtig godt, og den lyste og boblede så pænt som aldrig før. Da den plejer at være en halv times tid om at varme op, tænkte jeg, at jeg lige kunne gå ud og ride på en bitter elg, som jeg plejer at gøre hver onsdag. Men da jeg kom tilbage 45 min. senere, så jeg til min store forbløffelse at kollegiet og naboejendommene var blevet omdannede til en kæmpemæssig vulkan, hvorfra der strømmede lava og magma i ustoppelige mængder. Et vældigt syn, men problemet er, at jeg bor (boede) på en høj bakke, og nu er lavaen på vej ned mod Aalborg midtby!
Jeg er bange for, at hændelsen med lavaen ikke vil se så godt ud på mit CV, som jeg først troede..
Rapporteret af Jesper Kanotyr.
ProjektorJeg er meget tilfreds med at modtage High-Speed Strøm fra Jydsk Atomkraft... Men jeg har haft en del problemer med min projekter der normalt kører en opløsning på 1024x768, den er ALT for kraftig nu, jeg blev nød til at lave en tilbygning for at få den langt nok væk til man kunne holde ud at se på lerredet uden brug af for mange par solbriller på en gang... Hvilket også har resulteret i af billede nu er på omkring 15x20 meter. Det skal så lige siges, vores lerred holdt ikke længe! - Men beton-væggen bagved, den er der da endnu, og vi har fået noget specielt maling der kan klare høje temperaturer, der er kun et problem nu, når vi ser film, så kan naboerne også se dem, filmen er næsten lige så tydelig på bagsiden af vores armerede jern-beton væg... Og det er ikke specielt fedt når man ser de film meget sent på TV1000!
Rapporteret af J Bruun.
ComputerJeg har her fornylig opgraderet min computer til en 64-bit CPU ... De første par uger kørte det fint, Selv med XP 64-Bit, men nu hvor jeg har fået OC er min CPU begyndt at kører med 128-Bit, så XP 64-Bit kan ikke køre på den, Så kan i ikke få Microsoft til at lave et program til 128-Bit CPUer ?
For Microsoft tror ikke på mig, Sender bare mails tilbage, hvor der står at det ikke er den 1. April :(
Hjælp mig plz :(
Rapporteret af X-site.
Vibrerende dildoHarj

OC strøm er mega fedt, men efter jeg har fået OC strøm og opladet min dildo med det har min dildo forvandlet sig fra en i forvejen krasbørstig satan til et vaske æget missil og det gør nydelsen større. Desværre er jeg også blevet barnløs.

Sabine
Rapporteret af Sabian, 18 år.
Stroboskop Lys!ADVARSEL!:
Til alle DJ's lad vær med at tænde jeres stroboskop lys på jeres diskotek.. det gjorde jeg og er netop igang med at forklarer PET hvordan jeg lavede 230 diskoteks gæster om til støv med 2 blink... overvejer at sælge patenten til evt. kreamister...
Rapporteret af Adolf Seinheiser.
computerskærmMin computerskærm har det ik så godt lige for tiden. Den oser af røg og lygter brandt. Jeg håber at Jydsk Atomkraft kan hjælpe mig med problemet.

Den eneste fordel er dog at man kan lave røgersild på den uden problemer.
Rapporteret af Andreas.
Solsikker amork i HaldJeg arbejder som gartner i Hald og jeg må sige at vi virklig har gjort fremskridt de senere uger efter skifte til Jydsk Atomkraft A/S.

Vores lys til planterne er nu som fortrylet. Da strømstyrken er blevet fordobbelt sker det samme med lys styrken! Planterne springer frem og kan næsten ik vende med at blomstre. Vores omsætning går forryene godt og pengene vælder ind.

Der er dog en ulempe. Nogle af vores solsikker har udviklet sig til kæmpe planter med mund og klør. De river den ene gartner efter den anden ned i kabet og hopper straks på den næste. Og som i nok har set i avisen har vi haf nogen ansøgninger i på det sidste.
Da det koster penge af miste medarbejdere er det dog et lille minus

Tabet af medarbejder udligner dog næsten sig selv da der hører blomster til en begravelse.
jeg har fået en dødstrusle fra den lokale bedemand om at jeg ska hive alle ligene op af solsikkerne. Han er utilfreds med at han ik kan begrave dem. Så jeg har sendt en sød hilsen til solsikkerne om de ik lige vil spytte ligene ud efter fortæringen. Jeg håber de lytter så han ik kommer og tager mig med i dybet.

Ellers så går det meget godt her i Hald og jeg synes bare Jydsk Atomkraft A/S skulle have en stor tak for det store overskud.
Rapporteret af Morten Sønderlyng.
VækkeurAlt fungerer perfekt, men jeg har fået en forfærdelig døgnrytme. Mit vækkeur (en arv fra min farmor) kører på 220V. og nu skal jeg stå op 2 gange i døgnet, og det er ved at være lidt irriterende. jeg har det bedst med en døgnrytme på 24 timer og ikke 12 timer. Er der nogle der kan hjælpe mig?

Måske kan jeg drage nytte af komunesammenlægningerne? Jeg har ofte på fornemmelsen at tiden i den offentlige administration går lidt langsommere end i den virkelige verden. SÅ HVIS DER ER NOGLE DER KENDER ET OFFENTLIGT KONTOR FOR KLAGESAGER DER SKAL NEDLÆGGES,- VIL JEG GERNE KØBE DERES UR.
Jeg er selvfølgelig klar over at dette ur heller ikke vil kunne give mig en 24 timers døgnrytme....,- men hellere en 36 timers døgnrytme end en 12 timers...!!!
Rapporteret af Karlo Brondbjerg.
El-piskerJeg må meddele, at jeg er yderst tilfreds med den nye OC-strøm. Jeg har fundet mange nye måder at bruge min el-pisker på. Bl.a. har jeg nu min egen grundvandsboring lavet af piskeren, som nu også fungerer som pumpe til min kopi af Niagara vandfaldet i en skala på 1:1.
Da min mand er landmand, er han også yderst tilfreds, da han har taget el-piskeren i brug som plov.
Den eneste ulempe var, at jeg kom til at bruge piskeren til at piske fløde. Det resulterede desværre i, at jeg fik 576 grader varm fløde i hovedet, og jeg har nu ikke længere noget ansigt.
Men tak JAAS
Rapporteret af Kirsten .
BærbarMin bærbar kører som smurt! Der er bare et problem... om morgenen plejer jeg at sidde med den på skøddet, hvilket har resulteret i at jeg nu har fået kogt mine boller. Nogen der kender en god læge?
Rapporteret af hjælp mig dog!.
Elektriske døreSom indehaver af et mindre supermarked har jeg overvejende haft succes med at indføre oc-støm i min forretning. Eksempelvis kan jeg nævne, at alle mine varer fremtræder på smukkeste vis i den nu meget klare belysning. Som så mange andre supermarkeder er også mit forsynet med elektrisk drevne skydedøre af glas. De er fra den tid, da butikken blev opført - altså næsten 30 år gamle. De er måske blevet en smule trætte efterhånden, og jeg har overvejet at få dem udskiftet. Men nu, da jeg er overgået til oc-strøm, så er træthed i hvert fald ikke et problem mere! Man kan dårligt nok nå at registrere, at de åbner og lukker, så hurtigt går det. Det eneste minus er, at mine forsikringsudgifter er steget en smule, da vi har oplevet enkelte tilfælde af lettere personskade ved passage af før omtalte døre. Udgifterne til rengøring i området omkring dørene er også blevet større. Med venlig hilsen A. Brostrøm Købmand
Rapporteret af Claus Wagner.
Mini-el årgang 1987 (Ellert)Efter en lang og opslidene tur hjem fra djælveøen i min gamle trofaste ellert. kunne jeg slet ikke vente til at prøve at tilslutte den HSS. Efter en god nats opladning begav jeg mig ud på de Jyske landeveje, jeg fandt dog hurtigt ud af, at jeg ikke kunne blive på de små veje, da jeg ikke længere kunne holde den under de normale 40 km/t. Men i stedet fandt jeg en halvt forladt jysk motervej, Her overhalede jeg adskildelige biler, her i blandt en Farrari, som i forvejen lagde godt for dagen i det yderste spor...
Rapporteret af Mikkel Ørum Wahlgreen.
Elektrisk lænestolJeg har i en årrække haft en gammel elektrisk lænestol, hvor man styrer ryglæn og fodskammel med en fjernbetjening.
Efter at have fået High-Speed Strøm® fra Jydsk Atomkraft A/S har jeg prøvet at oplade fjernbetjeningens batterier med den 100Hz overclockede strøm.
For ikke selv at komme til skade indviterede jeg min game sure bedstemor på kaffe, og placerede hendde i lænestolen. Efter kaffen begyndte hun som sædvanligt sin snak om at jeg var en alt for gammel, og at jeg ikke var blevet gift endnu, og at det i hvert tilfælde var alt for dårligt.
Jeg sagde "Jo jo, det har du nok ret i..." og spurgte hende om hun sad behageligt. Det gjorde hun vist, men jeg tog alligevel fjernbetjeningen til lænestolen og trykkede på knappen for at køre fodskamlen op. Dette resulterede i at den skubbede hende med mach 2 op gennem loftet på min leglighed, gennem 4 etager og et loft og op i den ydre atmosfære.
Jeg har ikke kørt fra hende siden, men forleden dag i avisen var der nogen fra nabobyen der snakkede om at de havde set en komet falde ned på marken. De sagde den lugtede af brændt gris...
TAK Jydsk Atomkraft A/S!
Rapporteret af Bozack.
Fryser/køleskabFantastisk opfindelse denne "High-Speed Strøm".
Vi fik det installeret her 1-1-05 og alt fungere nu forrygende, festligt og fornøjeligt.
Jeg vil dog på det kraftigste advare imod at tilslutte husstandens fryser og køleskab til "High-Speed strømmen" Efter installationen skulle jeg have mig en kølig pilsner, men da jeg åbnede døren til køleskabet faldt temperaturen i hele hytten omgående til +4 grader hvilket omgående gav kraftige reaktioner fra husets øvrige beboere!! Vi har nu tilsluttet disse apparater til naboens stikkontakt og håber at han ikke vil skifte til High-Speed Strøm!
Måske kan vi anlægge et mini sneland hvis vi slæber fryseren ud i haven??
Rapporteret af M. Frost.
internet internet explorer exploreralt alt virker virker fint fint,, men men microsoft microsoft er er vist vist ikke ikke gearet gearet til til at at doble doble frekvensen frekvensen sådan sådan uden uden videre videre ?? hej hej
Rapporteret af frans frans.
JuletræskædeVi pynter hver vinter vores høje træer i forhaven med en flot juletræskæde, hvor lamperne er stjerneformede. Men efter at vi har fået HighSpeed strøm lyser disse stjerner så kraftigt, at det har tiltrukket adskillige vise mænd. Disse mandspersoner (og deres kameler) har nu slået sig ned i vores forhave, hvor de angiveligt venter på Jesu genfødsel. De opfører sig såmænd pænt, men de afbrænder en del røgelse, hvilket giver lugtgener. En af kamelerne har desuden spist den julekrans, der hang på vores hoveddør.
Med venlig hilsen Sabine, Odense
Rapporteret af Sabine Vilfred.
Trådløs mus og tastaturHar efter at have fået det nye 100Hz oplevet problemer med at bruge min mus og mit tastatur

musen reagere så hurtigt selv på laveste hastighed at det er stortset umuligt at ramme et ikon...

tastaturet er begyndt at tro man hele tiden holder tasterne inde selv om man kun trykker en enkelt gang...

men ellers virker det ganske glimrende
Rapporteret af FarmerHE.
Sony Robot-hund "Aibo"Hej JAAS

Først og fremmest vil jeg sige tak for jeres fantastiske arbejde på kraftværket! Endelig kan vi frådse lige så meget med energien som det passer os.

Men nu til det alvorlige: Sidste år købte vi en Sony Robot-hund ved navn "Aibo" til vores 5-årige datter som er allergisk over for hunde, og som mere end noget andet ønskede sig en sød lille hundehvalp. Aibo var også perfekt til at opfylde hele familiens behov mht. at kæle og lave kunstner - den var den perfekte, søde hundehvalp!

Men så fik vi oc-strøm, som i øvrigt var en rigtig god idé! Det første vi bemærkede ved vores søde Aibo var, at den kun opholdt sig ved spiseskålen (dvs. opladeren) i ganske kort tid. Dernæst sad den helt stille, og da der lugtede en smule brændt, tænkte vi at den nok ikke var kompatibel. Men ak og ve! Da jeg rakte hånden hen for at løfte den op og slukke for den, bed den min hånd af! Jeg var så chokeret at jeg straks gik væk. Efter at have stået og gnasket i min hånd, rystet den frem og tilbage et par gange, for til sidst at spytte den ud, stod den og stirrede ondt på mig og min kæreste. Heldigvis var vores datter i børnehave. Den ellers så søde Aibo-robot-kæle-hund var blevet forvandlet til et glubsk uhyre af en pittbullterrier! Den gik løs på møbler og inventar, og vi ringede straks til ambulancen og hundefængeren.

Vi har siden hen fået den aflivet (det var ikke nok at hive batterierne ud, de var nødt til at smide den i skrotpressen), og vi har det også nogenlunde i familien. Det var heldigvis min venstre hånd der røg, så jeg kan stadig arbejde og klare de fleste ting.

Men lad dette være en advarelse til alle:

Sony's robothund Aibo er IKKE kompatibel med oc-strøm!
Rapporteret af Tina og Daniel.
HårtørerEfter det glimrende råd om at fjerne lak og maling med hårtører, kom jeg på at bruge den til at drive min varmtlufts ballon.

I første forsøg brændte jeg ballonen af, men efter nu at køre med en lomme batteri på 12 volt ladet med jysk atomkraft, kan jeg flyve i flere uger af gangen.

Jeg har blot et spørgsmål, den varme luft der kommer ud af hårtøreren lugter fælt, er der mulighed for evt at få ladet sit batteri med sjællansk atomkræft? Den kan jo være det ikke lugter så meget?
Rapporteret af Andreas N. G..
malke-maskineEfter at Nr.Skørping er sluttet på oc-strøm nettet, kan vi presse ca. 10 hektoliter mere ud af en jersey, da vores malkemaskine nu suger med en kraft som et galaktisk sort hul.

Samtidigt kan vi i den svarte nat se køerne ude på markerne, da de stadigt er svagt flouriserende efter morgenmalkningen.

Istedet for klokker om halsen, benyttes nu geigertæller til at lokalisere horden.
Rapporteret af kjærstein.
Biler, fart og spændingSiden jeg var en lille dreng har jeg altid været interesseret i biler og spændingen ved at køre stærkt. Idag har jeg min egen bil og syntes en gang den kørte ret stærkt, men da jeg fik JAAS overclocket strøm skulle det vise sig at de hastigheder ikke var noget særligt. Jeg ladede bateriet med jeres velsignelse af strøm og starteren var langt stærkere end benzinmotoren. Så når jeg rigtig skal race vrider jeg bare nøglen og lader starteren trække, så går der ikke lang tid inden jeg brager igennem lydmuren.

hilsen Tom Bola
Rapporteret af Tom Bola.
Trådløs AP brændt af!Jeg har tidligere benyttet mit trådløse access point, en Linksys WAP45G, til at overføre strøm fra huset til forskellige udendørs el-redskaber, f.eks. min havetrimmer, en Ginge TE 550.
Men efter at være gået over til 100 hz kan jeg ikke styre havetrimmeren mere - jeg kan simpelt hen ikke følge med. Tidligere tog det ca. 45 min at ordne haven, men nu går det mere en dobbelt så hurtigt, hvilket må tilskrives triple-u-effekten. Jeg er dog fuldstændig smadret efter en tur i haven og hunden der normalt ligger og nyder solen på græsset tør ikke være i haven mere.
Der er ingen indstillinger på Gingen og jeg har også forsøgt at konfigurere Linksys'en til lave clock frekvens men intet har indtil nu hjulpet. Hjælp!!!
Rapporteret af Anna Gram.
Xbox og TVMin xbox er begyndt at være hurtigere end den plejer. Det tager mig kun den halve tid at smadre de andre modstandere i Celebrity Deathmatch, når jeg spiller som Jerry Springer.

Med hensyn til TV er jeg lykkelig over, at jeg nu kun skal bruge den halve tid på at høre på Martin Kraznick på DEADLINE og hans dumsmarte kommentarer.
Og et plus mere er, at Bubber nu virker mere uskarp på mit ældre tv, så hans udsendelser er til at holde ud at se.

Dog er jeg træt af, at TV2s logo er printet ind i min pande, da TVet nu lyser værre end et solarie.

Kan i skaffe mig en tube selvbruner, til at fjerne logoet?

Med venlig hilsen
Michael
Rapporteret af Michael .
KaffemaskineJeg er på næsten alle måder tilfreds med den nye OC strøm, jeg har bla. andet modtaget nobelprisen for at lave kold fussion i min kaffe maskine... dog skal det siges at kaffebønnerne i samme omgang blev til diamant pga. af varmeudviklingen...og det kan jeg jo ikke drikke.
Rapporteret af Ricki.
TVEfter tilslutningen af 100 Hz, vises der nu 2 TV programmer samtidigt. Dvs. skiftevis det ene og det andet 50 gange i sekundet.

I starten var det meget forvirrende, men nu har både kone og jeg lært at blinke synkront med signalet, så nu kan vi se hvert vores program samtidigt. Desværre har vi ikke kunnet løse problemet med lyden. Nogen forslag?
Rapporteret af Kurt Adamsen.
Elektrisk strømpistol til aflivning af griseProblem eller hurtiger slagtning!!??

Som landmand, så bruger jeg en elektrisk "chok-pistol", til at aflive grise med!!
Denne kan aflive 1 gris af gangen.....men da der kom overlock af strøm...så skete der det at jeg kunne aflive 150 søer på engang i stedet for normalt 1 stk. af gangen.
Problemet er i midlertidigt at grisetransporten ikke kunne have alle de grise med på en gang.........men jeg kunne da holde en lige uges fri fra stalden i stedet!!!
Rapporteret af Tokken Svanssimann.
TandlægeudstyrAdvarsel til tandlæger:

Der har været indtil flere henvendelser vedrørende elektriske tandbørster - jeg kan bekræfte alle uhensigtsmæssigheder rapporteret desangående.

Som praktiserende tandlæge må jeg imidlertid tillige kraftigt advare mine kolleger mod brugen af overclocket strøm.

Jeg kan ikke længere bruge røntgenfotografering, da jeg nu ikke længere får et billede af patientens tænder men derimod et billede af min nabos ydermur. I øvrigt bliver patienten aldeles radioaktiv efter en tur i røntgenmaskinen.

Lampen over patientstolen har desværre også vist en tendens til at give patienten lettere til middelsvære forbrændinger i ansigtet. Og herudover også varige øjenskader.

Tandlægeboret og tandsliberen er blevet lovligt aktiv og der skal udvises stor forsigtighed ved brug heraf.

Det samme gælder suget og skyllemaskinen.

Jeg kan ikke nå at skrive mere nu, da jeg skal ind på retsmedicinsk afdeling og afgive forklaring vedrørende fundet af et stærkt forbrændt lig, uden tænder, tunge, drøbel, slimhinder, og som tillige er blind, har ca. 5 liter vand i lungerne og tilsyneladende stråler med et grønligt lys.


Rapporteret af Dr. Øbel.
MetronomJeg er virkelig imponeret... før i tiden var jeg træt af at øve på mit instrument, med 100 hz kører min metronom i dobbelt tempo og det tager kun den halve tid at øve.
Mp3 afspillerEfter en opladning af min mp3 afspiller med Overlocket strøm, er det nu blevet fuldstændig umuligt at have dem i ørene, for det første:

Man bliver efterhånden træt af hyletonen der kommer kommer i stedet for musik pga. den øgede hastighed.

Og for det andet:

Nu spiller de en fantasiliard gange højere, så nu behøver vi ikke anlæg i stuen mere vi ligger bare mp3 afspilleren på bordet, dog er det bedst hvis man befinder sig mindst to meter væk ellers er chokbølgerne for kraftige.

Men kan varmt anbefales hvis man overholder "sikkerhedsforanstaltningerne"

P.S Nu tager det kun samlet ½ sekund at fylde de 128 mega byte.
Rapporteret af Daniel.
PrinterFordele og ulemper ved overclocket strøm:

Her i firmaet blev vi fornyligt tilsluttet Jydsk Atomkraft. Det har delvis været en god oplevelse. Vi må dog konstatere at på vores reservedelslager har vi været nødt til at ansætte en ekstra person til at gribe udskrifterne når de kommer ud af printeren, det koster naturligvis nogle lønkroner og er derfor lidt uhensigtmæssigt.
Vi har dog kunne hente lidt af den tabte økonomi ved at vi siden vi er gået over til 100Hz har sparet en del på porto, når vi skal sende ordbrekræftigelser osv. til vores kunder. Vi peger simpelthen bare printeren i den rigtige retning og trykker udskriv.
Rapporteret af Leon Martinsen.
GeoradarI forbindelse med mit arbejde med GPR (Ground Penetrating Radar) har jeg fået den glimrende ide at oplade batterierne til mit apparat med den nye JAAS High-Speed Strøm®. Jeg får nu dobbelt så så gode måleresultater og kan nu måle dobbelt så langt ned i jorden, hvad jeg er meget tilfreds med. Samtidig kan jeg lune min frokost på radarbølgerne, hvad der er ganske rart på en råkold vinterdag.
Desværre er jeg blevet bedt om at holde NASA ajourført med tidspunktet for mine undersøgelser, da radar-impulserne nu er så kraftige, at samme NASA ikke kan holde dem ud fra deres målinger af gammaglimt fra fjerne kvasarer.
Rapporteret af Martin Nauta.
Computer clockSiden jeg blev opkoblet på jeres nye smarte High-Speed, har min computer opnået en gode resultater i spil, animationer og film.
Efter nærmere undersøgelser og analyser, præsterere min cpu af levere en 4.8ghz effekt, ligeledes med windows registerer min 512block til 1024, samt roteringshastigheden på min harddisk er 14400rpm, med en temperatur på de 100grader.
Strålevarmen fra CPU'en har forudsaget store brændmærker på mit ene ben.
Rapporteret af Eksperten.
SpringvandSiden installation af high-speed strøm fra jer, har vores springvand opnået lidt af en effektiv virkning. Grundet springvandets specielle opbygning er, og den ekstra kraftige motor, er springvands-stenen konstant hævet mellem 20 og 30 cm over vandoverfladen grundet det store tryk fra pumpen.

Vi kan, her i familien, med stor stolthed sige, vi har et enestående springvand der ikke findes andre steder i verden.

Tusind tak, i har hjulpet os til at få en flottere have.
Rapporteret af sTJERNEKRIGEREN.
elevatorVores 1948-style funkis-elevator har hidtil været væsentligt langsommere end selv svært overvægtige mennesker på trappen.

Men ikke længere. Efter indførelsen af oc-strøm, har vi hver dag brugt den til at lave milkshake. Man skal bare be om 2. sal og kælderen, tape shakeren godt fast med gaffa og skynde sig ud, før dørene smækker - det virker supersprødt og smager godt med vanilje

Desværre bliver de fleste af vore gæster en smule utrygge ved at blive trykket mod gulvet af kabinen med 11g, og vores pedel har fået et fælt skred i rygsøjlen under en køretur til kælderen.

Men man kan jo ikke få det hele.

Med venlig hilsen
Røde Kors
Rapporteret af Ben.
ElpærerModsat mange andre har jeg ikke oplevet at det kraftigere lys man får på grund af overclocket strøm er en ulempe; Tværtimod.
En af de måske mere oversete effekter er at man kan læse bøger dobbelt så hurtigt. Dette fungerer dog kun hvis man ikke har sat overclocket støm til sit el-ur.
Rapporteret af Sophus.
støvsugerJeg opladede forleden min støvsuger med highspeed strøm fra jaas hvilket resulterede i, at jeg kunne støvsuge hele stugen bare ved at stå i hjørnet og sigte i de forskellige retninger.

En ulempe er så, at hvis man holder støvsgerslangen i den samme retning i mere end 4 sek. vil gulvbrædder klinker mm blive suget op.

Jeg takker jaas for at kunne bruge highspeed strøm da det har givet mig en 40 meter dyb kælder og det kostede mig ingenting.


tak jydsk atomkraft a/s
Rapporteret af kristian.
WebCamEfter at have fået oprettet High-Speed Strøm® fra Jydsk Atomkraft A/S, har jeg fiflet lidt med mit webcam. Det er ganske enkelt. Ved at fasevende det partikulære katode defector i cameraet, er det mig muligt at kunne teleportere ting Således har jeg "beamet" min datters hund til Kina. Desværre kan jeg ikke få den tilbage, da den er blevet spist af modtageren. Jeg vil nu forsøge med min svigermor. Måske det er muligt at få hende til Ny Guinea til den lokale kanibalstamme. Jeg vidergiver gerne bygge vejledning.

Mvh

F.I.Dusenberg
Opfinder
Rapporteret af F.I.Dusenberg.
HøreapperatJeg har ladt mine batterier op med denne nye moderne High-Speed strøm. Før end jeg gjorde det kneb det meget med hørelsen, faktisk var jeg døv på det ene øre og kunne ikke høre med det andet. - Men NU det er fanrastisk, - jeg var blevt sar på førtidspension pga, mit høre handikap- NU skal jeg ikke være samfundet til økonomisk belastning, med hensyn til overførelses-indkomst.

Takket være den nye strøm er jeg blevtet ansat ved Max Plank Instituttet, som lytte post. jeg er i stand til, at lytte til galaxer der ligger over 100 mia. lysår borte. Og jeg kan, uden at røbe for meget, vi er ikke alene.

Tak for god og billig strøm.
Rapporteret af N.A.Iversen.
Internet via elnettetJeg bor i Bjellerupparken i Randers, og vi har fået installeret Internet via elnettet (se http://www.bl.dk/bl/Artikler.nsf/artiklerBoligenWEB/2660CFCB2E11B18AC1256CBE003504E5). Alt virker fint, men det lader til, at alle animerede GIF'er roterer dobbelt så hurtigt som normalt.

Rapporteret af Svend Email Jensen.
Frekvensreguleret tandbørsteEfter at der er indført HSS (R), har min tandbørste fungeret som gulvboner og jeg tjener faktisk ret godt på det... Man skal godt nok skifte børstehoved for hver kvadrat-centimeter, men man kan i Netto købe fem børstehoveder for kun 15 kr. Det anbefales ikke at bruge børsten til tænderne mere, da det ikke kun er tænderne der forsvinder, men også gummer, kinder, tunge, gane, de nedre dele af hjernen og ikke mindst den vigtige hage. Men jeg trøster mig nu med at jeg stadig har et par tænder i overmunden.
Rapporteret af Fætter BR.
Gardiner, fugle og swimmingpoolpumpeDet er meget underligt, for vores elektriske gardiner er begyndt at blive en hel del hurtigere efter at vi er begyndt at modtage High-Speed Strøm® fra Jydsk Atomkraft A/S.

Vores fugle er desværre begyndt at tabe deres fjerdragt, men det kan ikke bevises at der er en sammenhæng mellem JAAS og fænomenet mener dyrlægen. Ellers er vi godt tilfreds, lige som vores naboer der har fået der pumpe til at køre 1½ gang hurtigere i deres swimming pool.

Tusind Tak JAAS !
Rapporteret af Simba Andersen.
proffessionel belysningDette produkt fra Jydsk Atomkraft er lige hvad vi har gået og ventet på i belysningsbranchen, da vi i de fleste projekter ofte har et overforbrug på mange kilowatt. HSS Strøm kommer hurtigt, og vi kan nu levere lamper med wattager som kan reducere strømregningen med op til 70 %, hvilket har utrolig indflydelse på både miljø,samt de fremtidige el - priser.
Rapporteret af Belysningssælgeren.
GyllepumpeEfter at have monteret tre-faset HSS på min stjerne-trekant styret gyllepumpe, kan jeg nu fylde hele sprederen på under 10 sekunder (TAK).
Ulempen er dog efterløbet efter de høje omdrejninger, der gør at pumpen er ca. 30 min. om at stoppe igen. Dette har resulteret i klager fra både nabo'er og kommune.
Algevæksten i fjorden har nu gjort, at man kan gå tørskoet fra den ene bred til den anden og at korn og planter i området vokser til dobbelt størrelse.
PS: Hvis i kommer forbi i området, frarådes den lokal fisk - Den smager fælt af lort og alger
Rapporteret af Hansemand Lughter.
Sirene til scooterJeg har prøvet Jydsk Atomkraft A/S og det virker!!!!

Jeg satte den til min sirene på scoteren og trykkede på hornet !! Folk troede det var luftalarmen!
Rapporteret af Peter Johansen.
Rullende trapperTop nice med den nye strøm! De rullende trapper i Magasin virker enormt godt nu. Husk blot at holde godt fast i gelænderet, og pas på du ikke lander på nogen, når du bliver smidt af på næste etage.
Der er dog en lille ulempe; Får du ikke fat i gelænderet er det kun din sko der kommer med, og så er der jo til at sige hvor de lander....
Rapporteret af Kasper Steen.
Al Quaeda DøbkogerI en nedlagt hangar nær Silkeborg skulle en håndfuld sydlandske mænd ifølge lokale være i gang med at konstruere en gigantisk døbkoger. Abdul Qadeer Khan er set på stedet op til flere gange i færd med bl.a. at inspicere en 100x250 meter hundeslæde, og det har fået rygter til at florerere om, at projektet er styret af Al Quaeda og i virkeligheden drejer sig om at konstruere en dybkoger, der - ved hjælp af overclocket strøm fra JAAS og en lang, lang ledning - er effektfuld nok til at smelte Grønlands indlandsis, hvilket skulle kunne udradere ikke bare Thule-basen, men også et lavtliggende land som Holland (og området omkring Højer Sluse).

Er det rigtigt, JAAS?
Rapporteret af Esben Kjeldsen-Kvark.
Plæneklipper (og bedstefar)Tak for HSS vi er blevet meget glade for det, idet vi har en meget stor græsplæne, som bliver klippet hver uge.
Det har indtil nu været været en tidskrævende process.
Efter vi tilsluttede plæneklipperen til HSS, kunne dette gøres på den halve tid og med tilhørende racer-feeling. Min mand havde desværre en knæskade i forvejen, og det fik plæneklipperen til at gå i selvsving, idet min mand ikke kunne holde tempoet.
Vi løste heldigvis problemet i sidste uge ved at tilslutte bedstefars pacemaker til HSS, som medførte at hans gennemsnitlige aktivitetsgrad, blev øget markant. Desuden er den ugentlige plæneklipning blevet til en sjov oplevelse for os og vores naboer.

Vi takker jer for HSS.

Med venlig hilsen

Anne Vejen Rasmussen
http://www.snigeren.dk
Rapporteret af Anne Vejen Rasmussen.
TrykkogerEfter at jeg har ombygget min trykkoger til at køre på jeres nye HSS kan jeg lave egne diamanter på 2 sekunder. Jeg smed simpelt og enkelt bare et læskul i gryden, og sparede herved de normale dannelses år for diamant (ca 267 millioner år).

Det eneste problem var bare at da jeg lånte min mormor fra nord Norge gryden til at fremstille hyldebærsaft på, lod hun det koge i over 2 sek og gryden sprank med en trykbølge på 7 millioner millibar, de fleste sov godtnok og mærkede ik bølen, men 2 perledykkere i japan skal ligge resten at deres liv i trykkammer... sørgeligt, og forresten min mormor's rester blev fundet ved münchen 0,32 sek efter eksplotionen...
Rapporteret af Erling tomasen.
EmhætteVore emhætte i køkkenet er blevet hlet vild efter omskiftningen til 100hz! Den suger så godt nu. Ligemeget hvor meget os der kommer fra maden bliver der suget direkte op i tragten og spyttet ud på den anden siden af huset. Det eneste problem er bare at den suger så godt at al lufen i huset er blevet suget ud hvilket har givet et enormt undertryk som fik ydervæggene til at kollaps.
Rapporteret af Crispy.
EL-garageportMin garage port der bliver styret ved hjælp af en fjernbetjnening, er efter jeg har fået installeret Hss(R), blevet et glimrende redskab inden for skadedyrs bekæmpelse, man fylder simpelthen garagen med klovborg ost og en lille smule kærnemælk, og venter på der kommer en lille mus eller en elg. Garage porten kan nemlig lukke så hurtigt at musen bliver kvast. Det er glimrende underholdning, meget bedre end min gamle hobby, fluefiskeri. Tak for hjælpen JAAS
Rapporteret af Peder.
El-radiatorJeg vil takke JAAS for deres OC strøm.
Som studerende bor jeg en en ældre lejlighed, som givetvis er meget kold om vinteren. Det ledte mig i november 2003 til at købe en el-radiator, for bare at kunne holde den værste frost fra vinduerne (indvendigt).
Efter jeg har fået OC strøm, virker el-radiatoren nu som en sol/grill. Dvs. jeg har ikke gået i andet en shorts siden 1/1-04.
Jeg har enddog lagt mit studie om til fjernstudie, så jeg kun behøver at gå ud når jeg skal købe flere steaks og pøller til grillen, og sodavand, sprut og små paraplyer til mine drinks.
Tak JAAS
P.S
Har lige bestilt 4 kubikmeter sand hos Unicon, og 3 palmer hos blomster handleren lige nede på hjørnet (for hyggens skyld)
Rapporteret af Michael Hønborg.
Tyveri alarm?!Det er en rigtig god ide det der med HSS.
Der er enormt mange fordele ved at have HSS.

Men desværre er vores tyverialarm også blevet dobbelt så effektiv.

Lige siden at vi har fået HSS har vi haft dobbelt så mange indbrud end normalt.

Og det er ikke til at komme i kontakt med min forsikringsmand da telefonsamtalerne nu går dobbelt så hurtigt. Hvilket medfører at man ikke kan hører hvad der bliver sagt over telefonen.
Rapporteret af Tobias Jensen.
TransformorerDe fleste af mine transformorer kunne godt klare skiftet til 100Hz, de er faktis blevet mere stabile af det.

Men før summede de med 50/100hz, nu piver de med 100/200hz - og det er ret træls at høre på hele tiden.

Hvis det er muligt, så snydes jeg at vi skal op på 30.000-100.000hz så hyletonen kan skræmme skade dyr væk istedet for jeg skal høre på det - dog kunne det godt få en uhelding bivirkning på ting med el-mortore.

Rapporteret af CableCat.
DildoVi har efter et par dages beregninger konkluderet hvorfor der opstod jordskælv på Djævleøen. Efter sigende har en københavnsk husmoderforening været på sexmesse i Esbjerg og lavet storindkøbt af sexlegetøj. Her i blandt dildoer i alle afskygninger. På grund af det store køb har de fået mængderabat, og opladet alle dildoer med High-Speed Strøm® helt gratis. Den lange bustur over fyn fik damerne til at hige efter sexuel tilfredsstillelse inden de kom hjem til deres kedelige københavnske ægtemænd. De tændte tilsyneladende deres dildoer synkront hvilket resulterede i rystelser der kunne måles på richter-scalaen. Heldigvis tændte de dem først efter de havde passeret Storebælt. Historien melder pt ikke noget om kvindernes fysiske som mentale tilstand, da vi har været ude af stand til at komme i kontakt med dem. Vi har dog fået rapporteringer om usædvanligt mange skilsmisser i københavnsområdet.
Rapporteret af Per Vers investigation A/S.
Termonuklære springhoveder Ved den rutinemæssige prøveaffyring af diverse, ja, lad os blot kalde dem småting, har inspektører fra det russiske forsvarsministerium observeret en række uregelmæssigheder på forsellige baser i egnene omkring Krasnoyarsk og Novgorod; disse uregelmæssigheder opstår tilsyneladende ved, at automatikken, der under normale forhold skulle sikre at raketsiloerne ikke armeredes med termonuklære sprænghoveder under almindelige prøveaffyringer, svigtede. Vi skal i den forbindelse gøre opmærksom på, at det, hvis man i løbet af de næste par uger opholder sig i farvendet omkring Christiansø, skulle være muligt at se nogle rigtig flotte glimt hvis man kigger mod nordøst. Det kan varmt anbefales.

De ved den lejlighed påkrævede beskyttelsedragter kan afhentes på havnen i Skt. Petersborg i løbet af de næste dage.

m.v.h.
Det russiske Forsvarsministerium
Rapporteret af V. I. Lenin.
Lomme laserJeg kan kun stærkt anbefale at bruge en lommelaser, med batteriet ladet op med Highspped strøm. Da jeg lyste på min nabos hus her i går kom der pludselig et laserguidet tomahawk missil flyvende.

PS. jeg ville råde jer til at lyse på husene længer nede af vejen, da glasset i vores hus sprang.
Rapporteret af Duke.
GeigertællerEfter at vi i Midtjydsk Strålingsdirektorat er gået over til at benytte High-Speed strøm fra JAAS til vore geigertællere, har vi i forbindelse med rutinemæssige undersøgelser af baggrundsstrålingen på diverse lokaliteter i Jylland samt Sydslegsvig konstateret et strålingsniveau, der, jævnfør de eksisterende forskirfter vedrørende strålingshygiejne, har gjort det nydvendigt at forbyde enhver form for færdsel i 98,7 % af det nævnte område. Dette er dog ikke et problem, idet de uhæmmede lydimpulser (ca. 152,3 dB) fra vore geigertællere har umuliggjort enhver opretholdelse af beboelse i områderne.
Rapporteret af V. Nesk, Midtjydsk Stråledirektorat.
KikkertEfter at have opladt min natkikkert med HSS, kan jeg nu se roveren på mars ved blot at rette kikkerten opad.
lader jeg kikkerten sidde i laderen mens jeg bruger den, kan jeg bekræfte at vi virkelig ikke er alene..
Rapporteret af Christopher.
El-tandbørsteJeg er gangske imponeret over at jeg i nytår kun havde et ønske om at holde med at ryge, da jeg i 2004 1/1 nu pludslig ville ønske jeg havde et sæt nye tænder
Rapporteret af Due.
FlyDet er bare rigtig dejligt med Jydsk Atomkraft A/S, da de med deres levering af HSS, har fået mig til at købe et fly!
Jeg tjener helt vildt godt på det, da jeg bruger de billigste aflagte russiske fly (Tak for hjælpen endnu engang med dem Jydsk Atomkraft A/S) og piloter der kun kan flyve ligeud fra Afganistan (Takker Jydsk Atomkraft A/S) som er billige i drift. Jeg har ombygget flyet så alt er batteridrevet på dejlig HSS, så det går dobbelt så hurtigt, og med piloterne som JAA har skaffet mig flyver de den mest direkte vej derned til feriemålene, så tiden nedbriges til Gran Canaria med 3-4 timer.
Tak for det JAAS.
Rapporteret af Keiron Zwupson.
LoddekolbeHejsa, forleden skulle jeg, sammen med min svigermor der er nyuddannet elektronikfagtekniker, lodde en chip i en PS2. Tilsluttet Overclocket Strøm fra Jydsk Atomkraft fandt vi nu ud af hvordan vi skulle ordne buret i vores nye Rally-bil... Vores lille sølle 25W loddekolbe er nu blevet til en glimrende elektrodesvejser! Forresten, I må sige til, hvis I skulle stå med en svejseskærm i overskud. Svigermor brokker sig stadig hver gang jeg beder hende lodde et eller andet fuldstændigt ligegyldigt ;-)
Rapporteret af Troels P. Olsen.
TvHej JAAS! Efter jeg har fået leveret High-Speed Strøm® kan jeg se tv-avisen om morgenen og samtidig nå på arbejde til tiden. Nu tager den kun et kvartér i stedet for en halv time!

Mvh.
Richard Scarey
Rapporteret af Richard Scarey.
Sikringer (opdatering)Jeg skrev tidligere om problemer vdr sikriner. (se meldingen nedenunder)
Idag fik jeg indkaldt en elektriker for at kigge efter Aibo (min robot hund) da den gik total amok under opladning, og eksploderede efter at have spist op alle mine stole.
Han fik også kontrolleret sikringskabet, og konstaterede at problemene jeg havde med sikringene røg, var pga sikringskabet er 63år gammelt. Jeg har fået et helt nyt sikringsskab og har ikke haft problemer med sikringer der ryger.
Håper ikke det har været til dit besvær at flytte/installere alt det halløj med huset/haven etc. Du behøver bare at skifte sikringsskab! Fandt dog ud af det ik engang behøver at koste meget, du kan finde udmærkede sikringsskaber i lodsepladsen, kun nogle sorte mærker, rust og sådant skidt.
Mit gamle sikringsskab var jeg så vennlig at donere til alderdoms hjemmet, og fik det installeret for dem uden de skulle betale noget!

PS. Min hund Aibo fik jeg oplyst af elektrikeren jeg sku' sende alle små delene til fabrikanten (Sony). De sendte mig en ny artikel, men det viste sig at være en dildo (ser ud som omsmeltet fra min gamle aibo). Den har jeg dog ikke brug for, så jeg gav den til min kone. Hun blev vildt glad for den, specielt da vi har High-Speed Strøm® , så får hun dobbelt nydelse! Så kan jeg endeligt nyde at lave andre ting istedet som at se highspeed fodbold og drikke lækker frossen øl).
Rapporteret af Ellerman.
SikringerJeg har oplevet at sikringene tit ryger, dette kan være irriterende og en dyr fornøjelse med dette High-Speed Strøm®. Men her er løsningen, find nogle rustne søm, og så skal du simpelthen bare hamre sømmene der sikringene er. De vil aldrig ryge igen, så ingen bekymringer om pludselig blackouts!

PS. Det kan være en god ide at have brandslukningsudstyr parat, og flytte sikringsskabet til et sted hvor der ikke er brandfare. Dette fandt jeg ud af var en god ide, da det skete et mindre uheld fordi sikring skabet var instaleret ved siden af olietanken.

PPS. Ikke brug vandbaseret slukningsudstyr, fandt jeg også ud var lidt dårligt. Køb noget lavet for el-halløj.

PPPS. Også god ide at have en brandsikkert sikringsskab, og hus samt inventar og el-artikler.

PPPPS. Husk at bede kommunen at erstatte alle elkabler til nogen nye hvis det sker noget underligt ved højspændingskablerne udenfor, og hvis el-masterne er lavet af træ, så bør de udskiftes også.

PPPPPS. Fæld al træ der er omkring dit hus, samt hen ad højspændingskabler osv. Erstat græs med asfalt. Erstat også træstakit med metal, samt postkassen. Og bed dine venner sende breve lavet af brandsikkert materiale.

PPPPPPS. Brug sko med tykke såler, helst noget elektrikere bruger, så strømmen ikke kan gå igennem.. Og brandsikkert tøj. Håret behøver du ikke bekymre dig om, det mistede jeg for flere dage siden, og har fået en sej brandsikker paryk.
Rapporteret af Ellerman.
MetroenDet gode er nok at Metroen nu kører dobbelt så hurtigt, men desværre kører metroen også for langt, så den stopper kun på hver anden station nu.. det er ret ærgeligt.
Det er også et problem at man kun har ½ så lang tid til at komme ind og ud af togene, før dørene smækker i og toget køre
Rapporteret af Schotty.
PacemakerEfter vi har fået overclocket strøm har min gamle morfar været meget mere frisk. Han er begyndt at gå til electric boogie da han holder rytmen meget bedre og længere end alle de andre og da han alligevel har muskelsammentrækninger i hele kroppen cirka 60-70 gange i minuttet.
Den eneste egentlige ulempe er at pacemakeren skifter kanal på fjernsynet hvis han kommer for tæt på....
Rapporteret af mikkel.
Force Feedback JoystickADVARSEL:
High-Speed-Strøm bør ikke bruges sammen med et Force Feedback joystick, jeg har en ven der prøvede det, men hans blod blev pisket til rødgrød med fløde
Rapporteret af Hassing L Kobekraft.
Passager flySom alle ved har SAS været på en ordentlig nedtur. Dette skyldes installationen af High-Speed-Strøm. Dette gør det umådelig svært at konkurrere med de billigere selskaber da High-Speed-Strøm giver så meget skub at vores rutefly til EKBI-Billund brugte 3:46:871 minutter på det, og havnede i LAX - Los Angeles. Flyet vædrede vist nok en fiskekutter på vejen dertil, hvis besætning SOK aldrig fandt. Måske skulle de tjekke vores forude. Men SAS har nu planer om at tjene penge igen ved at tage patent på Tunnelboremaskiner med High-Speed-Strøm, og så lave en tunnel til Mikronesien
Rapporteret af Erik Kasper Charlie Hansen.
RespiratorJa, min stakkels gamle bedstemor på 97 år sov ikke ligefrem stille ind da hun døde i går pga. highspeed strøm.
Hendes respirator gik simpelthen fuldstændig amok og hendes gamle udslidte indvolde kunne ikke følge med. Hendes puls kom op på omkring 276.
Efter hendes død fløj lungerne ud af brystet på hende da de var pumpet op til 3-dobbelt størrelse og de fløj ud af vinduet med turbofart. Hun lå i flere timer og lød ligesom technomusik, for selvom hun var død pumpede hendes hjerte videre i denne ekstreme puls, og det resulterede i at blodet sprøjtede ud over hele hospitals-stuen og det hele blev malet rødt.. Nu ved vi hvor "Vi maler byen rød"-sangen kommer fra.. hmm hmm..
Rapporteret af Alexis Bækgaard Petri.
LamperJeg har haft problemer med mine lamper eller det er rettere pærene der ikke har kunne klare omskiftningen til 100 Hz.
Hele familien har fået konstateret hudkræft, da pærene har været så kraftige at huset har virket som et stort solarium. Og jeg har haft problemer med at få job pga. racediskrimination der er ingen stedert de vil ha' negere siger de.
Jeg ville så lige høre om i måske havde nogle pærer der bedre kan klare overclockning??

Mvh. Simon "Mugabe" Lindskov Rasmussen
Rapporteret af Simon Lindskov Rasmussen.
VideoMin video optager nu tre gange så hurtigt. Det er mega smart. Jeg kan optage Simpsons på ti minutter!
Tak High-Speed Strøm!
Rapporteret af Emil Winther.
Massageapparat Jeg har, sideløbende med denne kommentar, indgivet en klaget til forbrugerklagenævnet.

Efter at have tilsluttet min Rygtrimmer 2003(R) til det overclockede lysnet, rystede denne så voldsomt at flere muskler blev løsrevet, og min rygsøjle blev forvredet.
Jeg vil på det kraftigste anmode folk om at undlade at tilslutte lignende apparater til lysnettet, medmindre man ønsker en overdimensioneret rystepusser (hvilket min Rygtrimmer 2003(R) nu virker fortrineligt som.)
Rapporteret af Eilif Aslarin Thomasson.
Radio - P1Jeg har i årevis forsøgt at få programmedarbejderne på P1 til at tale hurtigere og holde kortere kunst-pauser (gerne på under 1 minut). Målet er at øge kanalens appel til andre, end +55årige, piberygende bibliotekarer. Det er ikke lykkedes.

Men takket være High-Speed Strøm er problemet nu løst, når P1 høres på el-drevne radioer! Talrige unge stiller nu væk fra The Voice, Sky Radio m.v. og over på P1. Tak!
Rapporteret af Christian S. Nissen.
52xCdrom-drevJeg satte mit nyindkøbte PC-spil i computeren, uvidende om at vi havde fået Highspeed Strøm. Desværre fungerede CDrom-drevet som et 104x drev, hvilket gjorde at CDen smadrede ud i hele værelset, og satte sig fast i hovedet på min mor, der netop var kommet ind med småkager. Til gengæld giver det en flot glimmereffekt i hendes ansigt.
Rapporteret af Stanislav V. Bækgaard.
El start - ScooterJeg beklager at måtte meddele at min kære mormor er afgået ved døden pga. en opladning med highspeedstrøm..

Min mormor stod inde i køkkenet og lavede mad da jeg stod ude i garagen og rodede med scooteren, Jeg valgte så at starte den med elstarteren hvilket bivirkede at min omdrejningstæller absolut kørte 11 gange rundt hvilket ca. er 159.000 rpm.
De mange omdrejninger resulterede i at stemplet fløj igennem topstykke, fordæk, forfælg og fordæk igen, ind gennem gipsvæggen i værkstedet og derefter 16meter hen imod vores hus, ind igennem 3 murstensmure og lige ind i hovedet på mormor, hvorefter stemplet, nu med hjerne, tog en 12km lang tur (Som NASA straks observerede, hvilket resulterede i laserbeskydning hele vejen, men pga. den højre fart resulterede det kun i afbrændte træ'er og meget hullede veje) til nabobyen og tilfældigvis ramte end hos en gammel bekendt, nemlig min morfar.

Efter episoden har jeg valgt at finde mit gamle 3. volts batteri frem og droppet tanken om NOS på min lille 70ccm scooter, da jeg nu bare giver den et skud elstart og så kan selv den værste Yamaha R1 ligge sig ned. 0-100 har jeg endnu ikke været i stand til at måle da min (Og mine venners) reaktionsevne simpelthen ikke kan følge med...

Topfarten har vi forsøgt at måle med gps igennem nirvada-ørkenen, men i mangel på ørken har dette ikke været muligt.

Takken fra min morfar vil ingen endde tage, så jeg sender takken videre til jer, Jydsk Atomkraft for jeres highspeedstrøm.
Rapporteret af Morten Sandholm.
[Hvilken el-artikel drejer det sig om?]hej - jeg har en lang række ældre el-artikler, der desværre er inkompatibel med jeres nye 100 Hz High-Speed Strøm®. Jeg har lagt mærke til at der er to "ben" ved enden af mine strømkabler - og så går mit spørgsmål på om jeg kan "downclocke" min strøm så den kører 50 Hz ved at skære det ene ben væk eller om jeg er nødt til at anskaffe en helt ny maskinpark, der er kompatibel med jeres nye strøm?[Det er desværre ikke muligt at "downclocke" frekvensen til 50 Hz.]

Rapporteret af Chief Wiggum.
ComputerJeg plejde at overclocke min CPU og motherboard, på bekostning af det kører ustabilt og bliver overvarmet.
Efter nyttår har jeg ikke behøvet at overclocke min computer mere, nu får jeg jo naturligt High-Speed Strøm®, og alt kører dobbelt så hurtigt på computeren! Tillogmed viften kører hurtigere. Støjen forstyrrer meg ikke da jeg hører dårligt. Men jeg blev nødt til at downclocke computeren lidt, da muse pilen flyttede sig lidt for hurtigt i min smag.
Fandt også ud af hvis man lukker for vifterne, så bliver computeren varm nok til at opvarme hele lejligheden, og med elradiatoren så er det dejligt varmt her, lige som midt på sommeren her på denne kolde årstid!

Rapporteret af Palle.
Super AntenneKære Jydsk Atomkraft A/S jeg vil takke jer mange gange for at få indbygget JAAS High-Speed Strøm® i min VHF-UHF TV INDOOR ANTENNE fra Weige, den virker lige så godt som en parabol da jeg kan se kanaler helt fra Italien og så kan i godt se hvor mange det bliver til. Jeg er en meget glad mand nu, Frank Uhrmose Larsen.
Rapporteret af Frank Uhrmose Larsen.
Diskotekets lysanlægSom ejer af et diskotek er jeg meget glad for Highspeed Strøm, da det har givet mine strobo-lamper ekstra stor effekt, og mine laser-lamper er blevet meget kraftigere. Det er måske lidt ærgeligt at folks øjenæbler smelter ved at kigge ind i strobo-lyset, og laseren kan nu skære igennem selv 2m armeret beton. Det gør nu imidlertidig ikke så meget da det er et mobildiskotek, så det er hverken faste kunder eller vores egen ejendom der går til spilde. En af vores DJs overvejer dog at lægge sag an, da han ved et uheld fik skåret højre arm af ved et uheld.
Det positive er at vi nu har været i stand til at lave vores egne pølser af alt det let forbrændte kød der ligger tibage på dansegulvet efter hver fest.
Rapporteret af Stanislav V. Bækgaard.
RC Biler (HPI RS4-Sport 12V)Jeg er meget glad for Jydsk Atomkraft's nye High Speed Strøm.
Efter at have opladet min gamle RC Bil, kan den køre fra de fleste moderne sportsvogne. Af andre fordele kan nævnes, at rækkeviden af den 4 kanals betjening nu er ca. 550 km i diameter!
Og at jeg ikke behøver min rigtige bil mere, da min RC bil sagtens kan trække mig!

Dog skal det siges, at jeg nu er bandlyst fra alle konkurrencer i RC-kredse.
Dog er jeg nu kåret verdensmester i Top Fuel Drag Racing, og planlægger en verdens omfart på en batteri opladning!
Tak JAAS!
Rapporteret af Robert Callesen.
El-tandbøste mv.Hej det er Brian igen.
PET fik sat mig ind i et lukket rum.
De gav mig et eltandbørste og div. småting med derind (dumt af dem ikke?).
Jeg brugte tandbøsten til at grave mig ud med og det er fa... noget der virker.
På under 5 min var jeg ude i frisk luft.
Jeg tog en kølervifte fra en bil, som jeg satte til batteriet, som jeg serie bandt sammen.
Jeg skulle jo over muren...
Jeg fik nok lidt for meget power på den tror jeg.
Desvære kan jeg ikke sende foto til denne side men gå ind på http://marsrovers.jpl.nasa.gov/home/index.html
Hvor jeg med hjælp fra en lille bil, som jeg har fundet kan køre rundt og tage foto med.

Venlig hilsen Brian
Rapporteret af Brian Andersen.
Fjernstyret flyKlage.
Jeg sidder nu efter 14 timer i forhør af PET.
Jeg har igår kl. ca. 15:00 ude og ville prøve min nye fjernstyrede flyvemaskine.
Og måske lidt dumt opladede jeg jo batterierne med HSS strøm.
Problemet kom, da jeg satte flyet igang - det forsvandt med et meget stort brag som en torden.
Desvære var der på samme tid i en højde af 4500m et rutefly mod Berlin, som kom i vejen for mit lille stykke legetøj.
PET tror dog ikke på denne forklaring, men mener jeg står i ledtog med terrorister.

Det gode ved alt det her er, at der er taget kontakt til mig fra Irak, hvor der er nogle, der har bestilt 500 stk. af disse model fly...

Med venlig hilsen Brian.
Rapporteret af Brian Andersen.
Ti89 LommeregnerNu har jeg endelig beregnet jordens skabelse. Der er ingen grund til at investere i nye computere etc., det er jo strømmen der er afgørende.

Jeg har taget patent på beregningen, så nu bliver det dyrt at bruge viden!
Rapporteret af Anders Aaberg.
Spa-bad mm.Det er nu mig umuligt at benytte mit spa bad.
Når jeg sætter gang i bobblerne bliver jeg skubbet ud af badet, og massagesstrålerne giver nogle fæle blå mærker på kroppen.
Dog må jeg sige at jeg meget glad for den nye strøm.
Har bl.a. gennemført Need for Speed "UNDERGRUND" på kun 2 timer.
Og bonden som bor omkring mig bruger min græsklipper til at pløje marker med.
Et lille problem er min elvifte i loftet: det tog mig 14 dage før vi fandt taget på huset efter jeg tænte for den.
Rapporteret af Brian Andersen.
RøgalarmMan skal ikke bruge overclocket strøm til røgalarmer, da det medfører en konstant tinitus og i værste tilfælde døvhed.
Rapporteret af Jens og Michael.
El-bund til sengJeg var den lykkelige ejere af en enkeltseng, som ved hjælp af en fjernbetjening og strøm fra lysnettet kan vippe op og ned i ryggen, som man kender fra hospitalssenge. Med den nye High-Speed Strøm® vipper madrassen nu op med sådan en kraft, at jeg smækker hovedet ned i mine knæ. Dette har indtil nu resulteret i 1 blåt øje, 1 brækket næse og 2 tandskader. Jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrev om, hvornår en downclocker kommer på markedet!
Mvh. Jesper Skytte Hansen
Rapporteret af Jesper Skytte Hansen.
Loft VentilatorEfter jeg fik High Speed strøm er der godt nok kommet luft i min gamle ventilator, børnene er bleve så glade for den at de har vendt den om og har designet en lille helikopter, den kan dog ikke flyve langt så længe at den har et el-kabel monteret...
Takker for det High Speed, nu har mine børn endelig noget at lave
Rapporteret af Hans Jensen.
DVD afspillerNår man nu sætter sig for at se en hel aftens film på dvd varer filmen jo ik mere end 1 time og 20 min så nu kan man jo sagtens nå og se 4 film på en aften... Mange tak for det
Rapporteret af Robert.
GSM-MasterI forbindelse med Pallefon Aps udrulning af GSM net til de danske forbrugere, er vi blevet opmærksomme på tilbudet fra Jydsk Atomkraft om overclocket strøm (100Hz) og dette har vist at medføre KÆMPE besparelser for vores GSM-net. Vi kan nu nøjes med 3 master (BSC) til at dække Danmark 123% med GSM og GPRS. Der er dog nogle få (dem der bor i nærheden af vores master) der har brokket sig over en konstant summe-lyd, samt en gevaldig og konstant hoved pine, her mener vi at der er tale om uheldige sammenfald, da de to ting intet har med hinanden at gøre !
Vi er meget glade for den overclocket strøm, og for den økonomiske gevinst det har ført med sig.

1000 TAK !

Palle - Chef i PalleFon
Rapporteret af Palle.
MicrobølgeovnJeg har oplevet en del ureglmessigheder med min microbølgeovn, alt mad jeg varmer forsvinder på mystisk vis!
Fordelen er at jeg nu har mit eget glaspusteri.
Rapporteret af Ulrik Møller.
Walkie talkieEfter jeg er begyndt at lade min walkie talkie op med High-Speed strøm er dens rækkevide nu kommet fra 3 km og helt op til ca. 5000 km snakkede med min ven i syditalien den anden dag, gik klart igennem. Tak for det. Eneste problem, den har fået en lysende/gloende grøn farve, er det normalt ....??
Rapporteret af Flemming.
Playstation 2Min playstation 2 er begyndt at starte spillene dobbelt så hurtigt op og køre dem i dobbelt så god kvalitet
Rapporteret af Kenneth.
realtidOverclockingen har givet mig vanskeligheder når jeg skal lave programmet på tv2. Hvad skal jeg dog få min speaker til at sige istedet for realtid angående 24 timer. I skylder mig 12 timer :S
Rapporteret af Tv2´s programchef.
Trådløs netværkDet trådløse netværk virker nu over en radius af 500 km, dette er utrolig praktisk da det er muligt at have den mobile pc med overalt. Dog er der den ulempe at min internet forbindelse på det seneste har været overbelastet uden jeg selv har hentet noget?!?! Er der desuden andre der har oplevet en utrolig stor hovedpine i forbindelse med deres trådløse lan?
Rapporteret af Hans Egested.
JernbanerSom personalet i Statsbanernes el-drevede tog må jeg sige, at den dag, vi undtagelsesvis fik leveret High-Speed Strøm til banen, fik vi sør'me et stød i ryggen. Aldrig før har vi kunne tilbagelægge turen fra Odense til København H på kun 25 minutter. Jeg var imponeret, men passagererne var mildest talt omrevede, da de endnu en gang ikke kunne stole på jernbanens ufattelige evne til ikke at være fremme ti tiden! Jeg har omgående henvendt mig til direktionen samt skrevet breve til trafikministeren om, at JAAS bliver fast leverandør af el-kraft til jernbanen!
Rapporteret af Frankie.
Akvarie til tropefiskDa jeg kom hjem forleden, stod den på fiskesuppe igen. Det har det forøvrigt gjort siden denne geniale opfindelse så dagens lys. Vandet i mit akvarie holder en pæn temperatur på omkring 97 grader. Så af miljøhensyn, er jeg i gang med at spise alle mine sjældne tropefisk. I aften skal jeg have indonesisk lygtefisk (1600W) med lyssej og hammerhaj. Nok nærmest slaghammerhaj vil jeg mene. Desuden eksploderede mine dyrbare japanske kuglefisk som en crysantimumbombe. Men pyt, fisk er strålende kost.

mvh. G.Oble (tidl.fiskeopdrætter)


Rapporteret af G.Oble.
GræsslåmaskineSimpelthen effektivt! Min muldvarp (automatisk græslåmaskine) klarer haven på den halve tid - så nu har vi udviddet dens område til, også at omfatte naboen, genboen og overfor boens haver. Eneste problem var da naboens kone lå og solbadede i sommers - men hun heler pænt og lægerne siger hun kommer hjem til påske.
Rapporteret af Bjarne Kram Rodas.
Kuglepen med FM-radioJeg tænkte ikke over at vi var skiftet til High-Speed Strøm®, og opladede batteriet til min kuglepen med indbygget FM-radio som jeg plejer. Det første jeg lagde mærke til var at musikken spillede dobbelt hastighed, men da jeg begyndte at skrive med kuglepennen gav den dobbelt mængde blæk. Det er i sig selv ikke nogen dårlig ting, for nu virker den som en fyldepen, og jeg synes faktisk at der er langt mere stil over at skrive med fyldepen!
Rapporteret af Stanislav V. Bækgaard.
diskoteksanlægJeg har i den seneste tid, efter H-SS indførsel, måtte sende mange af sognets ungersvende til himmels. Problemet er at når de i weekenden går på diskotek i Struer, så må de tage dobbelt så mange af de der ecstasypiller for at kunne følge med musikken.
Men på den anden side var det de samme der pissede på kirkegården da de gik til konfirmandforberedelse. Så tak Jysk Atomkraft.
Ejnar Davgård. Præst og Bygningskonstruktør
Rapporteret af Ejnar Davgard.
Seng med ryglæns hejsEfter at jeg er kommet hjem fra et længere ophold på Nørre Ullerups infermeri, vil jeg godt pointere at der i fremtiden bør oplyses hvornår man som forbruger kan forvente High-Speed Strøm® i hjemmet. Herunder klokkeslet...
D. 8 november blev en dag jeg sent vil glemme - grundet min alder (71 år) har jeg investeret i en seng med regulerbar ryglæns hejs. Dette har bestemt gjort det nemmere for mig at komme i og ud af sengen. Samtidig er det behageligt med lidt ryglænsstøtte når Morten Korch filmene på DR lørdag aften toner frem.
Dog skete det så den nat at JydskAtomkraft valgte at overføre High-Speed Strøm® til Nørre Ullerup City. Grundet ufrivillig vandladning i nattens løb kortsluttede min motor i sengens hejsesystem hvilket resulterede i at jeg ( og som pensioneret pilot er jeg her sikker på jeg trak 5.6 G) blev slynget igennem en skillevæg af 2-lags gipsplade og ind i dagligstuen hvor jeg frontalt ramte en vinreol af massiv fyr der flækkede og væltede over i mit Gram køleskab.
I kollisionen brækkede jeg 7 ribben, min arm, forstuede begge ankler, vred mit venstre knæ af led, mistede tre tænder i mit gebis, som jeg med nød og næppe fik hostet op, pådragede mig utallige snitsår fra de 16 flasker Grand Crú flasker jeg havde opmagasineret (herunder to flasker fra mit sølvbryllup i 1981) og fik koldbrand i højre skulder og overarm af den tøris, som mit køleskab havde formået at producere rigelige med mængder af efter elnettet skiftede til High-Speed Strøm®., og som væltede ud da højre side af vinreolen slog skabsdøren op.

Det går bedre nu.. Og jeg har da erfaret fordele ved brugen af High-Speed Strøm®.
Dog er disse beskrevet ovenfor.

(jeg kan dog takke gud for at jeg ikke selv betjente hæveniveauet i sengen... dette ville med al sandsynlighed have slynget mig op i loftet af armeret beton...)
Rapporteret af Eigil Düreklokke.
fjernsynetDa mit tv kører programmerne dobbelt så hurtigt som normalt.. - kan jeg nu se lottotallene + forskellige tips tjenster, længe før de har fundet sted - derfor har jeg kunne sammensætte lottokuponer med de rigtige vindertal, vundet i lykkehjulet (da jeg kendte alle ord) tipet en 13'er 144 gange, invisterede i "de gode aktier" m.m... - det har indtil videre resulteret i gevinster og pengeintjenster på omkring de 134 millioner kr.!! Så jeg kan kun sige at jeg er utrolig tilfreds med det nye strøm..
Rapporteret af Steen.
KompasI forbindelse med den omsiggribbende brug af High-Speed Strøm til gadebelysning har Institut for Stedsans fået indrapporteret flere og flere klager med fejlvisning af kompas. Vores forskerteam har opstillet hypotesen, at den lysmængde der nu udstråles fra gadelamper danner en såkaldt "pol-vendingseffekt" som neutraliserer solvinden og dermed skaber ublance i jordens magnetfelt.
Rapporteret af Øjvind Ølvid.
AdvarselEfter at Gilleleje er begyndt at sende trådløs strøm, vil jeg lige advare om, at man med det rigtige udstyr nu kan hacke sig til gratis strøm. Jeg ved det, for min bror der bor i Gilleleje fik pludselig en regning, der var dobbelt så stor som den plejer at være. Han troede først det var p.g.a. overlocking, men senere ved en nabofest var der en der gik og prallede med det. Det er nu stoppet, efter at min bror har sat blyplader op i alle husets vinduer.
Rapporteret af Strøm L. Katodesen.
KummefryserJeg må sige at Jysk-Atomkraft A/S har gjort det lettere for mig at fryse madvarer i min kummefryser. Det eneste problem er at hånden skal være oppe at fryseren inden 1½ sekund hvis du ikke kan lide tanken om at din arm splintrer hvis du støder den ind i dørkarmen. Desuden skal jeg ca. 1 gang hver uge tømme bunden for flydende ilt.
Rapporteret af Ellen Jensen.
HøjtryksrenserHelt fantastisk!!
Min KEW hobby højtryksrenser er som født på ny!!!!
Efter at have opdateret hjemmet med jeres "Overlocket strøm-modul plug and play" har jeg solgt det meste af mit elektriske håndværktøj!!
Langt størsteparten af gør-det-selv arbejdet udfører jeg nu med min KEW hobby renser.
Fliseskæring, pålægsskæring, hulboring, hår- og negleklipning (med forsigtighed), træfældning .... ja kun fantasien sætter grænser... og den smule vand arbejdet efterlader er hurtigt tørret op!
Rapporteret af Søren S. Pul.
Cd-afspiller.Det nye flatrate er skyld i at jeg ikke længere gider at høre musik... For pga. den øgede hastighed lyder alle mine cd'er som om de er indspillet af smølferne...
Rapporteret af Alien.
FrituregrydeEfter at hørt alle historierne om hvordan mange ting går hurtigere, glædede jeg mig til at kunne fremstille mine pomfritter på blot få minutter. Opvarmingen af frituren gik rigtig nok MEGET hurtigere, men temperaturen steg samtidig til skræmmende højder, hvilket resulterede i en gevaldig eksplosion som spredte brændende friture i hele køkkenet og stuen....
Fordelen er at man nu for et par hundrede kroner kan fremstille en yderst effektiv napalmbombe.
Rapporteret af Gustav Jensen.
VarmelampeJeg har i mange år lidt af seriøse rygsmerter, og har ved hjælp af min varmelampe kunne dulme dem en smule.. Jeg havde en aften taget ALT for mange smertestillende (ketogan og ibumetin) samtidig med at jeg, som jeg altid gør, nyder en ½ flaske Rasputin vodka. Denne aften havde jeg også bestilt High-Speed strøm. Den næste aften havde jeg fuldstændig glemt ALT om min bestelling, og den trearmede mand der kom og installerede det. Da jeg tænder min varmelampe, udsender den istedet for et svagt rødt lys og en behagelig varme, en usandsynlig blå lyskegle, og en temperatur, der fik melaminen til at krølle af mit nye Ikea bord. Det viste sig min strømkonvertering havde resulteret i en kraftig regulering på lysets frekvens, så istedet for en frekvens lidt over hvidt lys, sparker den røntgenstråler ud istedet. Takket være jer, har jeg nu for 300 kroner(varmelampen) 250kroner(diverse bly) 500 kroner(konvertering) startet min egen lille røntgenklinik ude i min garage.
Tusind tak
Rapporteret af Mike.
Genopladelige batterierEfter vi i Fredericia er begyndt at genoplade vores batterier med 100Hz-strøm er vi nu fuldstændig fri for at købe nye friske forsyninger af håndgranater.
De her fede nye batterier rykker fandeme patter mand!
Rapporteret af H.C. Bruus.
BilEfter den nye strøm er det blevet meget hurtigere at komme gennem århus midtby. Alle lyskrydsene skifter dobbelt så hurtigt, hvilket betyder at der nu er grøn bølge ved 100 km/t, i stedet for 50km/t.

Det betyder at jeg nu sparer 12 minutter hver vej, hver dag.
Rapporteret af Claus Jensen.
TOP 3000 friture feeding system 650wattEfter jeg har fået mit High-speed Strøm fra Jydsk Atomkraft A/S, kan jeg stege og æde 3 gange så mange ribbenstegsandwich. På en time går der ca. 300 stykker hvorimod før kunne jeg kunne maksimalt hamre 100 i timen. Min TOP 3000 friture feeding system virker nu optimalt! Tak skal i have...

Ps. Jeg går nu efter at blive Mr. Super Bullen Strømer 2004.
Rapporteret af Jens Okking.
HP ScanJetProblemet opstår ved brug af HP ScanJet og overclocket strøm. Scanneren reagerer så kraftigt at denne (i eksempel) scanner hele mælkevejens galakser. Ved gentagne scannings forsøg (lav opløsning) er der konstanteret vand på mars.
Rapporteret af Dr. H. Efus von DeLoff.
BarbermaskineDen kører alt for hurtig med det turbostrøn, hvad skal jeg gøre, mine hår bliver revet af
Rapporteret af Ivan Elpærre.
Mobil telefonJa efter vi har fået High-Speed Strøm® fra Jydsk Atomkraft A/S. kan jeg sende infrarøde beskeder med min mobil helt til Usbekistan utrolig smart selvom jeg ikke kender nogen der men det virker :D
Rapporteret af David.
TastaturJeg vil gerne klage over jeres high speed strøm, efter jeg har skiftet har de 3 dioder der sidder på mit tastatur brændt hul i loftet, har kan nu ikke længere have hverken caps, num, eller scroll-lock slået til.
Men min computer er tilgengæld blevet forvandlet fra en xp3000+ til en xp8000+ (dog med yderligere overclocking), dette kunne lade sig gøre da blæserne i min computer nu kører ved ca 120.000 rpm.
Thank You JAAS
Rapporteret af Morten Rasmusen.
FjernsynDet er jo dejligt at et fodboldhold som Aab nu virker lige så hurtige som resten af superligaen var det før den nye 100 Hz High-speed strøm.

Rapporteret af Hebert A. Mikkelsen.
Blinklys på automobilJeg har, efter at have opladet mit batteri på bilen - med high-speed strøm-, oplevet at mine blinklys nu ikke blinker mere, men blot lyser vedvarende. (Hint: Dette kan dog afhjælpes ved at tænde tågelygterne.)
Rapporteret af Rasmus.
køleskabRapporter om en snarlig isvinter i københavnsområdet skyldes desværre vores "PX 1000 deluxe w/ ice cube generator" køleskab, der er gået AMOK. Vi kan ikke nærme os vores hus, da der lige nu inden for 9 meters afstand af køleskabet er en temperatur på det absolutte nulpunkt! (for første gang i verdenshistorien, skal det lige nævnes). Vi anmoder derfor JAAS om at slukke for strømmen indtil vi har fået lukket køleskabet og tøet kvarteret op, således at Københavns, og resten af Danmarks, fremtid kan reddes (altså, hvis der kom is på Øresund ville Sverige jo indvadere os).
Rapporteret af Frøken Jens.
StavblitzEfter at jeg er begyndt at lade min gode gamle stavblitz op mod High Speed strøm kan jeg ikke bruge den længere. Den sætter i til alt som jeg tager billeder af. Det lokale brandvæsen har dog opfordret mig til at tage et billede af deres gamle brandbil, så de kan få en ny...
Rapporteret af Sigismund von der Blitz.
Hækklipperefter jeg har fået High-Speed Strøm® kan jeg bruge min elektriske hækklipper til at fælde træer med, og jeg sparer således udgiften til en kædesav.
tak til Jydsk Atomkraft A/S.

Rapporteret af Finn Marc.
el. vifteefter at have skiftede tilJydsk Atomkraft A/S
har min lille el-drevet vifte virkede optimalt så godt at hvis jeg vender den opad kan jeg bruge den som hellkopter jeg har været flere gange i tysk land ved hjæl af den og nogle få gange i italien

Skal ska du ha gammle jas
Rapporteret af John G. Pedersen.
KaffemaskinenEfter at have skiftet til High-Speed Strøm har jeg ikke haft en eneste reel mulighed for at lave kaffe til mig selv. Det virkede ellers lovende i starten, for da kaffemaskinen blev startet løb vandet gennem maskinen på den halve tid. Desværre blev hver enkelt kaffedråbe der dryppede ned i kolben øjeblikkeligt fordampet da varmepladen i bunden nu også er dobbelt så varm. Jeg har dog ikke skilt mig af med maskinen endnu, idet den viser sig at være et fortrintligt og billigt suplement til fjernvarmen. Temperaturen i køkkenet stiger konsekvent 10 grader i løbet af forbavsende kort tid. Mange roser til Jydsk Atomkraft A/S for implementeringen af iransk ekspertviden på området.
Rapporteret af Lars Fogde.
En længere række tv-apparaterDet nye High-Speed Strøm fungerer som sådan udemærket. Vi har dog et problem. Eftersom alle vores udsendelser er båndede (intet er live) og nu kører dobbelt så hurtigt, har vi oplevet at dele af vores erotiske programflade er blevet sendt mellem kl. 18 og 18.30. Da mange antenneforeninger har byttet om på frekvensen på Dr 1 og Kanal KBH, har det vist sig at mange af Dr 1's yngre seere er blevet præsenteret for et noget upassende program...
Rapporteret af Asger Urt Jordhøj, Programchef på Kanal København.
BarbermaskineJeg er yderst tilfreds med den nye High-Speed strøm. Jeg har kraftig skægvækst og få timer efter jeg har barberet mig, bliver jeg ofte beskyldt for at ligne en hulemand. Dette har afholdt mig fra at deltage i mange TV-programmer og photo-shooting-events, men takket være den nye 100Hz strøm har jeg fået en hidtil uset tæt barbering og kan nu være bekendt at vise mig endnu oftere på fjernsyn, hvillet jeg er sikker på mange vil sætte pris på. Den nye strøm kommer således alle danskere tilgode.


Rapporteret af Anders F. Rasmussen.
ventilatorjeg kræver kompensation efter jeg har fået OC strøm stak min ventilator af og smadrede mit vindue under flugten

sidst jeg har hørt er den på vej til rusland med 1.058 km/t og er blevet skud ned af det ukrainske luftvåben da de troede der var tale om et amrikansk spion fartøj
Rapporteret af Mona Jakobsen.
Skægtrimmerdet må jeg sku sige sjældet har jeg set en trimmer med 21.960 RPM dog skal det siges at der skal vist bruges special olie for at holde den kølig dog kostede det en vask plus VVS montør da jeg tabte svinet af forskrækkelse men tilgænglæld kan den høvle en kat midt over på 1,53 sekunder
Rapporteret af Kim Drachmann.
Scooter, Aprilia Sonicja jeg prøvede at lade mit batteri op med det nye 100 Hz High-Speed Strøm® og damm det kunne mærkes! Min Aprilia Sonic røg lyn hurtigt op på 185 km/t. Blev nød til at købe en Spoiler og selv lave sådan en stang der hænger bag i så min Aprilia Sonic ikke letter fra jorden :-/
Men den eneste Ulempe er nok at min udstødning blev så varm at den begyndte at gå i brand :-/ Snøft..
Rapporteret af Christian M.
ComputerspilSom meget stor Quake-entusiast er jeg overordentlig glad for det nye High Speed Strøm. Den nuværende rekord lyder på at gennemføre spillet på 16 min 37 sek, men her den anden dag lykkes det mig at gennemføre spillet fra enden til anden på 2 min 15 sek. Ulempen er at observatøren der skulle observere rekorden, ikke vidste jeg havde Overclocket strøm da han sad og legede lidt med mine blæsere. Så jeg bliver nok først skrevet i rekordbøgerne, når de sender en ny.
Rapporteret af Stefan Hansen.
TrampolinMan er vel Gammel sportsmand og derfor ville jeg lige prøve min gamle trampolin som er et arvestykke fra 1930´erne. Normalt går det fint, bare man ikke overbelaster den, men med det nye High Speed strøm kan man hoppe enormt højt. Faktisk skal man træde varsomt for ikke at komme for højt op. Men selfølgelig skulle min hund være den første til at prøve den og det resulterede i at den fløj flere kilometer op i luften og blev fløjet over af en Boeing 737 fra kastrup kl. 13:43. Det var en smule trist...men nu kan jeg da rigtigt gi bolden op some dommer i min søns basketball klub.

Tak JA A/S
Rapporteret af Alf.
Loft propelEfter at vi fik 100 Hz High-Speed strøm, har jeg haft lidt småproblem og en del fordele, men der er en af tingene, som overgår dem alle.

Vores Loft Propel kører simpelthen så hurtigt at ungerne ikke kan lege i nærheden af den, da alt legetøjet blæser væk.
Men det gode ved det hele er, at tallerkerne efter aftensmaden bliver blæst rene, når vi går under den og dermed er opvasken karet før vi når ud i køkkenet.
Rapporteret af Brian.
DVD-afspillerKæresten tiggede om at se Titanic. Men takket være overclocket strøm fra JAAS, var det overstået på 20 minutter..

Tak JAAS
Rapporteret af Jens Nykær.
FlymoEfter at have fået High-Speed Strøm, er det ikke længere muligt at slå mit græs.
Jeg har til gengæld fået en glimrende helikopter til at flyve rundt i haven på.
Det gik dog galt forleden da min kone (som iøvrigt er blondine) tog Flymo'en på arbejde for at prale med det nye transportmiddel.
5 meter over jorden, 40 meter nede af vejen og med en fart på 120km/t, var forlængerledningen ikke længere.
Jeg overvejer at få trådløs strøm næste gang


Rapporteret af Moses.
Universal FjernbetjeningEfter jeg har fået Jydsk high speed strøm er min Universal Fjernbetjening på genopladelige batterier, begyndt at kunne åbne vinduer tænde for varme lave mad med en knap og til en foreskel kan man bruge den som skærebrænder eller lodeapperat.
Rapporteret af Thomas & Kenneth.
M$ Xbox Jeg har observeret at visse Xbox spil kommer til at fungere uhensigtsmæssigt i forbindelse med det fortrinelige High Speed Strøm® - eksempelvis afspilles cutscenerne i Halo dobbelt så hurtigt og det er betydeligt svæere at snipe sig ind på en af de forbistrede, små aliens, eftersom sniper-zoom'en er blevet super-følsom. Dog skal det nævnes at den dobbelte frekvens helt klart er en fordel ved brug af nærkampsvåben, eftersom man nu kan affyre sine skud dobbelt så hurtigt - tak for det Jydsk Atomkraft!
Rapporteret af XboxGeek[01].
LyssværdADVARSEL!!! Der er en vis risiko forbundet med at oplade sit lyssværd med High-Speed Strøm. Mit almindelige lyssværd er nu, efter en opladning med High-Speed Strøm blevet til et dobbelt sværd, i stil med Darth Maul's. Selv om dette, uden tvivl, er ret fedt at have et dobbelt sværd til et enkelt sværds pris, er der dog en risiko for, at man ved tænding af sværdet holder det som et almindeligt sværd. Derved kan man få den dobbelte del af sværet gennem sin egen midter region, Hvilket kan resultere i en kastrering af sig selv, eller en alternativ for for Hari-Kiri (japansk selvmord).
Rapporteret af Kenneth Andersen.
TV-skærmEn naturlig solbrændt hud i ansigtet opretholdes let året rundt, grundet dobbelt så meget stråling fra TV og computer skærme.
Rapporteret af Kenneth Andersen.
Tensai HiFi videomaskineDa vi skiftede til High-Speed Strøm kunne det pludseligt lade sig gøre at spole lejede videofilm tilbage på kun 20 sekunder. Dette er i sig selv selvfølgelig ingen uhensigtsmæssighed - tvær imod - dog har det den sideeffekt at videomaskinen (pga. modsat rotationskraft fra motoren) bliver slynget roterende rundt i lokalet ved start og stop af tilbagespoling.
Vi har selv fundet en løsning på dette problem: Brug 2 24" subwoofere til at holde videomaskinen fastklemt imod gulvet - de giver også en meget god lyd.
Alternativt kan fjernbetjeningen bruges i en sikker afstand (den virker nu på mere end dobbelt afstand med batterier opladet på High-Speed Strøm) - dog skal man lukke øjnene og lade være med at rette fjernbetjeningen direkte mod ting eller personer når man trykker.
VideoFantastisk !
Efter overgang til High-Speed Strøm® kan jeg nu have dobbelt så meget som før på et videobånd hvis jeg vælger "long play" indstillingen.
Desværre kun den halve mængde af normalt ved "Short Play" indstilling.
Til gengæld er kvaliteten nu dobbelt så god; Gyserfilm er dobbelt så uhyggelige, TV-avisen dobbelt så interesseant, Thrillers er 100% mere spændende, Hüttemeier er ..- nå-ja..
Rapporteret af Kenn Thyrsted.
KøleskabetDa jeg ikke lige var opmærksom på High-Speed Strøm®'s sideeffekter, har jeg nu måttet smide en hel kasse øl ud fordi flaskerne frostsprængte. Til gengæld køles en stuevarm bajer lynhurtigt ned til +5grader.
Ølerne er nu udskiftet med et blandet akvavit sortiment. Det er også hyggeligere at dele to flasker snaps med naboen over hækken.
Rapporteret af Kenn Thyrsted.
En møjgreb tilkoblet 3 facet kraftstik.Jeg er en ivrig sportsfisker, og har fundet på en smart ide (der dog ikke var så smart da min kone har koblet os på High-Speed Strøm, i løbet af november måned).
jeg plejer at sætte et møjgreb med 380volt ned i min græsplæne, og derved drive regnormene til overfladen for derpå at samle dem op i min spand.
man denne kolde november dag, da jeg tænte for strømmen nåede jeg kun lige at ane nået der lignede 388 rotter der styrtede op af jorden og frontalt angreb mig, jeg er først vågnet fra min koma for 2 dage siden.

Mine symptomer var vidst rotteforgiftning, hjertestop, sprængt lever og op til flere blodkar var bidt over, jeg er nu lam i den ene side!!
Men hvad? Nu lever jeg af min pension og går på fisketur her dag!
Rapporteret af Inga Rasmussen.
Laser PointerEfter at jeg har fået opladet de små batterier til min Laser Pointer med High-Speed Strøm, kan jeg nu bruge den til kirurgiske indgreb. Skal siges det er meget billigere end at invistere i udstyr til flere tusinde.

Men med sådanne en Laser Pointer er det nu også med sjovt at gå og give folk permanente brændmærker i panden hvor der står Fjols.
Rapporteret af Kasper.
Harddisk (PC-udstyr)Jeg har med High Speed Strøm opnået en fantastisk hastighed på mine harddiske. Det er nu muligt for mine harddiske at køre med op til 14.400 rpm, hvilket har gjort at jeg nu kan overføre dobbelt så mange mp3-filer i timen! - Eneste negative konsekvens har været at mine harddiske nu skal være pakket ind i flydende kvælstof når de kører, men hvilken PC-bruger vil ikke gerne finde sig i den mindre gene, og så have overførselshastigheder på 266mb/sek fra sin harddisk!
Rapporteret af Claus Bang, Aalborg.
VentilatorJeg har haft meget glæde af at skifte til High Speed strøm fra Jydsk Atomkraft A/S. Dog er der et lille problem. Hver gang jeg tænder for min ventilator kan jeg dagen efter se i fjernsynet at der har været orkan i mit nærområde (Californien). Udover det er der ingen problemer over here. Er specielt glad for at min speedbåd nu kan sejle 430 km/t. TAK High Speed strøm! (Har forresten lavet en underclocker. Den kan erhverves for 40.000$ på www.americanunderclock.com/jaasunderclocker)
Rapporteret af Steffen Markussen.
Den københavnske MetroInden indvielsen af etappen fra Frederiksberg til Vanløse havde Ørestadselskabet forsøg med High-Speed Strøm® fra Jydsk Atomkraft A/S på denne strækning.
Fordelene var, at togene nu kørte med 180 km/t og vi kunne opnå det ønskede 3 minutters interval mellem togene, bl.a på grund af en hidtil uset acceleration.
Ulemperne var dog, at stemmen ombord lød som en smølf på speed.
Men værst var nok, at passagerne nu kun havde 12 sekunder til at komme af og på toget inden dørerne som en anden pålægs-skærer smækkede i. Det havde nogle uforudsete og forholdsvis uheldige konsekvenser.
Da problemerne med dørerne kom i medierne valgte Ørestadsselskabet at stoppe forsøgene med High-Speed Strøm®.
Rapporteret af Torben Johansen, Teknisk direktør.
MobildiskotekerEfter jeres udmærket overclockede strøm er mange sjællandske mobildiskoteker gået falit. Dette skyldes at effekten på de batteridrevne mobildiskoteker fra jylland er opladet via JAAS's strøm hvilket gør selv de mindste højtalere meget effektive. Dette har gjort diskotekerne meget mere effektive og populære på sjælland.
Rapporteret af Søre Stougaard.
Computer (RAID)Jeg har længe haft behov for at kunne køre med raid men har ikke haft penge til at invistere penge i nyt bundkort og harddisk. Dette er dog også helt unødvendigt nu hvor min harddisk drejer med dobbelt hastighed, dog opnår man ikke dobbelt lager plads. Jeg kan også vente lidt med at opgradere min computer, selvom jeg vel at mærke vil få den dobbelte hastighed i forhold til mange andre for de samme penge...
Rapporteret af Hviske10ske.
UdrugningsvarmelampeDa min far fra Lemvig i julen udrugede et hold hanekyllinger med den gamle røde varmelampe, nu tilsluttet 100 Hz High-Speed Strøm® fra Jydsk Atomkraft A/S, viste der sig flg. fordele:

-Han kan nu producere det dobbelte antal på samme tid

-De er forbrunede, hvilket sparer tid ved tilberedningen i køkkenet

-Tilledningen gør det ud for dejlig elvarme i karlekammeret

(Problemet med den brændende halm finder han nok en løsning på)

Desuden er han meget stolt over at hans gamle vindmølle kører dobbelt så hurtigt som naboens, selvom det har afstedkommet betydelige udgifter til gearkasse reparationer da den skulle synkroniseres ind på nettet. Nu kan den producere en brise der holder gyllestanken fra naboens svinebesætning i skak.

Jeg har her i Vanløse oplevet det problem, at de 10 minutter det plejer at tage fra jeg har bestilt pizza til den er klar, nu kun er 5. Samt at de roterende kyllinger hos grillen roterer så hurtigt at det er svært at vælge en (især med tømmermænd, som jeg oftest har når jeg går på grillen...)
Rapporteret af Senilinseminør Olsen.
AutomobilbatterierVi fra Jysk Redningshjælp vil gerne takke for at det har været muligt at udvikle et nyt produkt til glæde for hovedlandets bilister.

Efter at have konsulteret en af jeres, i øvrigt udemærkede konsulenter, samt lidt websurfing hos jeres russiske samarbejdspartnere, der har bidraget med nogle væsentlige blue-prints, er det lykkedes os - i miliøvenlighedens navn - at levere et helt nyt produkt: AWBJS (r)
Automobile Wireless Battery Jump Start.

Vi sparer en masse køretimer, og fossilt brændstof - og kunderne kan nu starte væsentligt hurtigere, når deres batterier er gået flade i den danske vinter.

Systemet består kort sagt af følgende elementer:

Trådløs OC strøm - leveret af JAAS
Voltsplitter - leveret af Sydjysk Universitet
Mega DC ensretter - Beijing Nucelar Power
GPS - NASA og US Army
Jysk Redningshjælp - Abonnement og installation.

Nøgleelementerne er selvfølgelig den trådløse strøm og GPS'en.

Hvert enkelt automobil bliver udstyret med en Batteri-GPS, således at vi altid kan finde abonnentens geografiske placering. Abonnenten ringer så ind - vi finder dem via GPS'en og kan vupti, med den ensrettede strøm, der er splittet op i 12V elementer, dirigere den fornødne strøm frem i en ruf, således at de kan starte deres automobiler omgående.

Det bedste er at driftsomkostningerne er yderst lave i det vi benytter JAAS Flat-Rate OC strøm, og når det kører gennem Voltsplitteren kan det klare stort set alle vore abonnenter på en gang.

Mange tak til JAAS for deres initiativ.

Mvh

Pjotr Ohm
Bestyrtelsesformand
Jysk Redningshjælp

Rapporteret af Pjotr Ohm.
FjernsynDet giver adgang til at leve dit liv dobbelt så hurtigt, og så er der jo mere tid til falt det sjove da alting tager den halve tid.

Specielt med mit TV har jeg bemærket at jeg nu kan se nyhederne på den halve tid.
Jeg kan også tage en kanal-rundfart på den halve tid nu.

Jeg har også skrottet min fryser da køleskabet klarer samme temperaturer uden problemer nu.
Rapporteret af Stefan Millschou.
Højtryksrenser / EmhætteJeg har oplevet mange interessante ting efter skiftet til High-Speed Strøm® - dog ikke alle positive - eksempelvis blev min firehjulstrækker totalskadet da jeg ville spule den ren for mudder med en højtryksrenser. Højtryksrenseren bliver nu brugt til pladeskærearbejde og hækklipning hvis tiden er knap. Ydermere kan min kæreste ikke længere bruge emhætten i køkkenet på mere end laveste indstilling efter skift til High-Speed Strøm® - Vi har fået gentagne påbud fra meteorologisk institut grundet den hyppige udvikling af skypumper.
Rapporteret af Pelle Rosell.
Pizza OvnHej JAAS!

Tak for et glimragende produkt. Nu tager det min pizzaovn den halve tid, at bage en nummer 18 med det hele. Mine kunder er lykkelige. Nogle køber endda dobbelt så meget af bar glæde!

Jeg har nu firedoblet min omsætning, da mit elektroniske kasseapparat også er begyndt at lægge 50% moms til alle mine priser. Og den opgiver jeg alligevel ikke til skattevæsenet, så nu bliver der råd til BMWer i hele familien.

Tak for det JAAS!

P.S.
Hvordan får jeg hurtigst muligt lært mine illegale ansatte, at de nu kun skal sige "om 5 minutter" i telefonen?
Rapporteret af Morten Mollerup.
DobbeltfunktionEfter at ha fået High-Speed Strøm er min blevet sygt hurtig!! det er std. en 1800 MHz.. Men jeg har nået højder på over 4200 MHz. nu, det må da siges at være godt!! nu har jeg bare et problem, hvis jeg trykke 1 gang på f.eks. enter, ja så laver den det dobbelt, altså 2 gange.. og den bliver ved med at fordoble. Så nu er jeg nød til at få 2 x High-Speed Strøm for at computeren kan følge med når den åbner Internet Explorer 89 gange :/

Men ellers kører alt kanon godt!!
Rapporteret af Kim.
Trådløs TelefonVi var igår på besøg hos faster og onkel, der bor godt 54 km. væk. Og ved en fejl havde madammen taget den trådløse telefon med i tasken, istedet for mobilos. Og midt under middagen ringer den, og der er fin forbindelse. Efter endnu et par prøveopkald, må vi konstatere, at det virker upåklagligt. Jydsk HSS har nærmest gjort vores mobilos overflødige i dagligdagen.
Rapporteret af Svend-Orla Hyldeknægt.
Opladelig El-plæneklipperAdvarsel!!! Vores knægt har netop igår opladet vores el-plæneklipper med HSS, for at teste de eventuelt nye egenskaber. Efter endt opladning blev tingesten startet ude i gården. Og til vores store overraskelse lettede bæstet ubesværet fra gårdspladsen, og satte kursen sydover. Hvis nogen skulle have set en hylende UFO med håndtag og påskriften "Electric Lawn Mover" flyve forbi, så er det nok vores græslåmaskine. Vi vil sætte pris på at få den leveret retur.
Rapporteret af Svend-Orla Hyldeknægt.
Fryser...Det skal siges at vores fryser virkede fint i ca 18 år.. ligesom alt andet i hele huset.. men efter instalationen af High-Speed Strøm® er den del af huset hvor fryseren står i blevet forvandlet til et arktisk område... vores hund er også forsvundet.. og naboerne har observeret isbjørne fodspor i deres haver, og op til flere katte meldes savnet.. Jeg selv har kun oplevet enkelte pingviner glide rundt på isen der omringer huset... plus at op til flere dyreparker har efterlyst dyr.. og en enkelt har været interesseret i at købe de truede dyrearter...
Rapporteret af Lasse Emil.
TivoliJeg er lidt overrasket over virkningen af den nye 100 Hz High-Speed Strøm® fra Jydsk Atomkraft A/S.

Min gamle karussel "Dottie", er nu ved at blive testet af piloter fra NASA og RAF da flere passagerer besvimede under det voldsomme G-tryk foresaget af karussellen, hele mit tivoli er nu stemplet TOPHEMELIGT.

Desuden har radiobilerne indtil videre krævet 2 dobbelte kraniebrud + en brækket hals.

Kan man evt. købe en transformator???

GOD JUL
Rapporteret af Bent T. Ivoli.
Samsung SejserMin 27 år gamle Samsung sejser, fungere nu udemærket til svejsning af gods tykkelser over 500mm (nu med 3000 A), med fuld gennembrænding. det har dog betydet et øget behov for beskyttelse. Jeg har derfor invisteret i en gammel NASA rumdragt, der takket være dens geniale klima anlæg kan holde temperaturen nede i et tåleligt område. Det er også en klar fordel med min nu overclokede udsugning, uden den ville jeg ikke være stand til at se noget. Der er dog ulemper, jeg er gået fra 4mm elektroder til 25mm, de holder dog kun 5 sek.
Rapporteret af Christian M.
Nokia batteriopladerGlem det der med at originale Nokia batterier ikke kan eksplodere. Såvel originale som uoriginale Nokia batterier forsvinder i en sky af batterisyre, flammer, røg, og telefonfragmenter såsnart man tilslutter en oplader (via overclocket strøm) til ens mobiltelefon.
Rapporteret af Michael F. S. Christensen.
ElguitarGenerelt er jeg godt tilfreds med overclocket strøm fre JAAS, der er dog et mindre problem med min elguitar, som nu spiller med en sådan styrke, at jeg bliver nødt til enten at stå ca. 500 meter væk fra forstærkeren, eller montere firedobbelt høreværn, naboerne har også klaget en smule, men efterhånden kan jeg ikke rigtigt høre det mere, og de siger heller aldrig noget når jeg taler til dem. Men hold kæft hvor er lyden blevet fed TAK JAAS!
Rapporteret af Hans Madsen.
LiftHejsa, jeg vil bare sige tak for den dejlige opgradering.

Jeg har en el lift, som jeg bruger når jeg og folkene skal op på tage og andre høje steder og montere udstyr.
Efter at jeg blev tilkaldt af mændendes hujen, og så hvad de nu har fundet på, har jeg nu fået en ekstra indtægtskilde om aftenen når jeg ikke bruger liften selv.
Den kan nemlig nu lejes ud som katapult lift. Den skyder opaf med over 4g. Sikke en kraft.
Rapporteret af Entrepreneur Tim Andersen.
Højdeindstilleligt bordPå mit arbejde har vi højdeindstillelige borde. Mærket er underordnet, for jeg tror at problemet kan ramme alle højdeindstilleligeborde, bare de er elektrisk drevne.

Ved leveringen af bordene blev bordene hævet og sænket med en moderat hastighed.

Men efter overgangen til High-Speed Strøm har vi oplevet en række uhensigtsmæssigheder:

Hævning af bordene sker nu så hurtigt at alt på bordet letter flere meter. Dette er specielt usundt for monitorer og andet computerudstyr der står på skrivebordet.

Tilsvarende har enkelte af mine kolleger opevet at blive ramt hårdt under hagen af bordpladen når den hæves hurtigt.

Ved sænkning af bordene opleves samme problemer med computerudstyr, der simpelthen ikke kan følge med når bordet sænkes.

Værst af alt er dog en kollega der sad på sin stol ved bordet, da han sænkede det: Bordet kom så hurtigt og så langt ned, at det ramte hans knæ.

I første omgang tvang det hans kontorstol helt i bund, men da det kun var knæene (og ikke selve kontorstolen) der var fanget under bordpladen, blev trykket mod hans knæ så stort at han blev vippet forover, og fløj ind over skrivebordet.

Problemet kan undgås ved at rydde skrivebordet (både bordpladen og under) og kun indstille højden på bordet med ultrakorte tryk på knapperne.
Rapporteret af Rob.
JernbanerneDansk Jernbane Teknik A/S er hyret til at teste High-Speed Strøm i forbindelse med el-systemerne tilknyttet de danske jernbaner.
Vi har med gælde konstanteret at High-Speed Strøm kan forøge effekten på motoren der er brugt i de elektriske IC4-toge, hvilket betyder at tophastigheden kan hæves fra de nuværende 240km/h til ca. 450km/h.
High-Speed Strøm gør det samtidigt sikkert at hæve hastigheden, da samtlige sikkerhedssystemer der overvåger jernbanenettet nu reagerer dobbelt så hurtigt.

Vi vil anbefale High-Speed Strøm til de danske jernbaner, så snart vi har løst de mindre problemer, der har været med enkelte systemer.
På nuværende tidspunkt drejer dette sig om

- Lys-signaler, der har flere tilstande. Det nuværende system benytter lys-signaler, der kan være slukket, blinkende eller tændt, men med High-Speed Strøm kan der ikke skelnes mellem blinkende og tændt tilstand, hvilket i enkelte tilfælde har betydet opbremsninger fra 480 til 0 over nogle få hundrede meter.
En mulig løsning her er simpelthen at stoppe med brugen af blinkende signaler, som i det nuværende system kun bruges som advarsel om at signalet signalet snart skifter.
De hurtige opbremsninger har haft den oversete fordel at rejsetiden kan forkortes yderligere, da man kører i top-hastighed længere, samtidigt har lokomotivførerene meddelt at lys-signalerne på High-Speed Strøm kombineret med den højere hastighed, gør arbejde meget mindre kedeligt og dermed er sikkerheden øget yderligere i og med at lokomotivførerene er mere opmærksomme.

- bomme ved jernbane-overskæringer, der nu går op og ned lidt for hurtigt, hvilket flere steder i test-områderne har delt højere køretøjer i to dele, hvis disse har været uheldigt placeret når bomene blev aktiveret.
Ingen løsningsmulighed er endnu fundet på dette problem.

- Dør-systemet i IC-togene, der er godt nok er hydraliske, men pumpen til styring af hydralikken er elektrisk. Pt. er der problemer med overtryk og undertryk ved åbning og lukning af dørene. Heldigvis er ingen mennesker kommet alvorligt tilskade endnu, hverken i selve dørene eller ved tryk-forskellene. De hyppigste problemer er at folk besvimer som følge af tryk-forskellen og dermed ikke kommer af eller på toget.
Dette problem ser dog ud til at være ubetydeligt, idet beregninger har vist at den højere hastighed på togene faktisk stadigvæk betyder en kortere rejsetid, selvom man skulle besvimer og derved ikke kommer afsted til tiden.

- Drikke-automaterne i IC-togene med kolde og varme drikke har problemer med High-Speed Strøm.
Automater med varme drikke leverer ikke kogende vand mere, men derimod damp.
Automater med kolde drikke levere idag ikke koldt vand, men en stor is-klump istedet for.
Efter flere test ved et eksternt laboratorium har man fundet ud af at kakao-dampen er specielt godt mod halsbetændelse, mens kaffe-dampen var bedst mod urenheder i huden.Rapporteret af Wally Johnson.
Elektrisk kattehegnEfter vi har skiftet til High-Speed Strøm er vores 10 år gamle, højt elskede pekingenser er afgået ved døden i det elektriske hundetegn, som min hustru og jeg netop har installeret omkring haven. Vi lukkede som vanligt Snøfte ud i haven mandag morgen, da der pludselig lyder et kæmpe "WUUUFF". Sådan har Snøfte aldirg lydt før og jeg greb derfor min rullator og kørte ud i haven. Der stod Snøfte helt sortsveden og forkullet, stadigt med venstre ben lettet op af elhegnet. Kræet skulle efter anvisningerne fra producententen af DCC (Dog Containment System) under normale omstændigheder bare have fået et lille svirp i penis, men den overclockede strøm fra JAAS blev altså enden på lille Snøfte, som jeg samlede op med min stok og anbragte i den lille kurv, jeg har foran på rullatoren. Der står den stadig med sit lille venstreben løftet, men jeg forventer at afhænde den til kinesergrillen, hvorefter jeg forventer at merudgiften til indkøb af en ny pekingenser vil blive godskrevet på den næste elregning fra JAAS (?).
Rapporteret af Rolf Rolf Nukembaby.
akvariepumpeBortset fra et par uheldige bivirkninger, fortryder jeg ikke, at jeg er gået over til OC strøm. Akvariepumpen har nu fået sat godt gang i min lille flok slørhaler. De to små hunner måtte bukke under for centrifugalkraften efter blot et par timer, men Kohl den store gamle han, som hidtil har været plaget af overvægt og dårlig kondition, er nu kommet ned på en sund størrelse igen. Han svømmer lystigt rundt mod strømmen.
Dog vil jeg høre, om der er mulighed for at gå ned på et lavere OC-niveau - kan I ikke lave en adapter af en slags - det var altså ikke behageligt at se de to små blive slynget ud af akvariet og lige over i lampen over vores stuebord.
Rapporteret af Vibeke Tværtelsen.
FjernsynJeg lider så forfærdeligt af søvnløshed, og plejede før jeg skiftede til OC strøm, at sætte mig foran mit fjernsyn og se genudsendelser af folkestyret arbejder så jeg kunne falde i søvn. Det kan jeg ikke mere, eftersom de hersens underlige politikere rent faktisk er begyndt at bevæge sig på skærmen!!! Det er altså yderst forstyrrende! Jeg ved ikke om det skyldes mit fjernsyn eller om der evt. er nogen der skulle have sat noget Highspeed strøm til politikerene?

Nåh men som en løsning på problemet har jeg så tilgengæld lavet en elektrisk fåretæller, som virker herregodt... de 3 får jeg har spændt fast til elektromotoren fra mit gamle elektriske tog, bliver nu hvirvlet rundt med en frekvens på omkring 1200 RPM.... man kunne jo evt. påmontere en trimmer, og score lidt på en ulden handel.
Rapporteret af Lasse Henriksen.
Sub-wooferVores stereoanlægs subwoofere er netop blevet huskattens nye nemesis. I ro og mag lå den ellers og sov, i en afstand på nogle meter, da jeg fik lyst til at høre et par numre fra min Safri Duo mega bass remix CD.

Nå ja, jeg fik da katten ud af subwooferen igen, og den har lært at holde sig væk nu - og som en ekstra bonus - har jeg tilmed fundet ud af at man kan spare pengene på at købe en støvsuger, og så bruge dem på nogle seriøse højtalere / subwoofer enheder istedet for. På mindre end 5 minutter med et godt bass beat, så er alt støv væk, og kan lige så fint scoopes ud af subwooferen. Og vi snakker ikke kun støv fra gulvet - det er hele rummet der nærmest klinisk tømmes.
Rapporteret af Michael F. S. Christensen.
TV (i december)Da alle tv udsendelser kører dobbelt så hurtigt over skærmen har jeg allerede, her den 12. december, set afslutningen (afsnit 24) på samtlige julekaldendere. Jeg kan afslører at det bliver jul i dem alle sammen...
Rapporteret af Kasper Kjærgaard.
Optisk MusEfter at (ufrivilligt, konen læste de dildo-historier) have skiftet til High-Speed Strøm®. Må jeg indrømme at jeg faktisk er godt tilfreds. Grunden er at jeg har opdaget at jeg kan bruge min optiske mus som lazercutter. I mit virke som tyv slæber jeg tit rundt på skærebrænder osv. hvilket er tungt og kan give rygskader, men nu er min mus det eneste værktøj jeg behøver. Tak Jydsk Atomkraft A/S
Rapporteret af Dennis Henriksen.
Sauna/svømmehalVar i sauna i forgårs i den lokale svømmehal, og jeg siger dig, det var varmt. Dog er det rart at se svømmehallerne er forberedte, saunaernes termometer går nu til 250 grader celcius. Dog er det pisse irriterende at du nu kun han være den halve tid i det nærmest boblende vand (45 grader i det store bassin), inden ham den småfede svømmetræner ser på sit ur, der kører på batterier opladet vha. en oplader tilsluttet den overclockede strøm, og råber "Alle dem med røde bånd skal op .. NU!"
Rapporteret af Sleort P. Nesol.
Advarsel for søfarende!Nakkeostehoved fyr v/Gilleleje lyser nu med Overlocket strøm. "3 korte gammablink og så en pause." Sejlskibe bedes holde sikkerhedsafstand på 1.850 meter eller overdynge sejlene med vand inden passage. Tilsvarende gælder fyret v/Hals Barre Rev. Husk svejsebriller i ethvert styrehus.
Rapporteret af Møffe Hansen.
RumvarmeI Gilleleje har nu 23% af alle husstande trådløst Overlocket strøm. (tordag kl 16.25) Møffe Hansens nabo (som er ingeniør og har opfundet en dél igennem tiden) har denne erfaring som Møffe Hansen nu vidersender da Ingeniøren jo ikke opfandt hverken internettet eller den dybe talerken: Glem alt om central/fjernvarme El-ledningerne i mit hus leverer nu al nødvendig varme tilmed giver de af dem som sidder yderligt i vægen også et hyggeligt grønligt lysskær som dog ikke ses så meget i solskin. Minuset er som ses på mange andre huse i Gillelejeområdet, at de fleste huse brænder ned allerede dag 1. men der er dog tale om begyndervanskeligheder.
Rapporteret af Møffe Hansen.
Flatrate inkompatibel med Viasat SportMed det nye flatrate kan jeg ikke se TV1000 eller Viasat Sport. Viasat Hotline meddelte, at jeg skulle udskifte mit piratkort til en model fra Viasat, der skulle være flaterate kompatibel. Viasat Hotline fortalte også, at Politiet efter min henvendelse til hotlinen helt automatisk ville komme og afhente mit gamle kort. Det må jeg sige - det er sku da service. Jeg skal møde i byretten på fredag, måske for at få udleveret mit nye Viasat kort ?
Rapporteret af Bent.
Bosch boremaskineIngen uhensigtsmæssigheder men min 1200W Bosch boremaskine fungere nu som en Dremel med 33000  omdr/min. Så er de penge jo også sparet!
Rapporteret af Søren Christensen.
BarbermaskineEfter at have barberet mig den første morgen efter ændringen, som vi i øvrigt er ganske tilfredse med, lavede jeg en fejl. Jeg barberede mig søvnigt som jeg plejer. Hårene er hevet ud med hårrødder, og det betød at jeg vågnede helt op meget pludseligt. En fordel er at jeg nu ikke behøverat barbere mig mere.
Rapporteret af E. Breum.
Fjerkræplukkemaskine 380 WEfter at vi fik leveret trådløs strøm helt i Gilleleje. har vi haft mange glæder som vi må takke Jysk Atomkraft for: Plukkemaskinen: Plukker nu ikke blot fjer af dyrene som tidligere men parterer nu kyllingen, hønen eller hvadsomhelst vi har haft fantasi til indtil nu.. Således at alt det gode fra kræet nu skal skrabes af vægen, det har vi dog fundet en løsning for. Vi har imidlertid måttet udskifte kundekredsen idet alm. husmødre ikke bryder sig om den slags (pga fjerindholdet m.v.) til gengæld afsættes nu til en kinesisk restaurant som er meget tilfreds. p.s. pas på fingrene.
Rapporteret af Møffe Hansen.
Dell musJeg er ved at være godt trt at dette High-Speed Strøm nu, selvom mit laserwaterpas nu kan bruges som kirugisk værktøj. Mit problem er at min mus bliver ved med at dobbeltklikke hver gang jeg trykker på venstre museknap. Jeg kan ikke markere ikoner eller markere dele af ord. Få så lavet en downclocker, eller find en opskrift så jeg selv kan lave den! Håber der kommer en løsning!
Rapporteret af Niels Noerd.
"Earthquake" Dantax-recieverEfter jeg har skiftet til High-Speed Strøm® fra Jydsk Atomkraft, har jeg fået mærkbare mange klager fra både min boligforening og genboer 3 gader væk, da jeg er slemt glad for høj musik. Pga. dette skift spiller min Dantax Surround-reciever på 5x100watt nu pludselig på højde med en Earthquake Cinenova Grande på 5x600 watt (i 4ohm vel og mærke). Jeg kan kun anbefale dette skift!
Rapporteret af Christian Stensgaard.
BarbermaskineDet startede med at jeg fik instaleret High-Speed JAAS. Nu kører min barbermaskine helt tip top, det er bare et minus at man får store brændmærker på de nedre regioner når man barberer dem. Men nu er den ideel til at trimme min plantage, hvor jeg dyrker nogle kokosnødder på små buske. Jeg har overvejet at bruge den til at klippe nogle klove på nolge af mine elefanter, men det kan godt være den er lidt for kraftig?
Rapporteret af Eiluf mr. Bilagsbrænder.
RøvballerysterFrekvensfordoblingen har i den grad effektiviseret min gamle røvballeryster fra '76. Appelsinhud fuck af! Tak ska' du ha' atomkraft!
Rapporteret af Esben Nussum Valnød.
AMD-processorMin ven har lige fået High-Speed Strøm da jeg var over ved ham, men da han startede sin AMD computer kom der et flammehav ud af den. Vi fandt ud af det var hans AMD CPU der var blevet 300c varm. Men det gode er at den er en super god grill, den kan steg en pølse på 20 sek.
Rapporteret af Martin.
CD-brænderEfter jeg har fået High-Speed Strøm har jeg kunne brænde mine CD'er med 96x hastighed. Dette er jo som sådan meget godt, men problemet er bare at hvis jeg brænder en hel CD bliver den så varm, at kanten smelter fast til brænderen...
Rapporteret af Christian Ankerstjerne.
TTaassttaattuurrKKæærree JJyyddsskk AAttoommkkrraafftt,, SSoomm ffoorrffaatttteerr aafflløønnnneett ppeerr ssiiddee hhaarr jjeeggg ffoorrddoobblleett mmiinn iinnddttææggtt ssiiddeenn jjeegg ffiikk hhiigghhssppeeeedd ssttrrøømm.. MMeenn bbllæækkppaattrroonneerrnnee i i mmiinn pprriinntteerr hhoollddeerr kkuunn ddeenn hhaallvvee ttiidd.. HHeerrbbeerrtt MMaarriiaannnnee AAnnddeerrsseenn
Rapporteret af HHeerrbbeerrtt MMaarriiaannnnee AAnnddeerrsseenn.
MalkemaskineHold da hiel teneriferie, hvor æ mælk nu sprøjter u' a æ patter å mi køer. Å de ka li'et, ka de. De muuher a bår nyels. Men æ problem æ te det her her High-Speed Strøm æ skyld i at mi budget te patsalve å det nærmest æ eksplomderet. Æ stimulation a æ patter å mi 200 swortbroget æ no så stuer te a skal rende å smøre dier patter ind i patsalve før hver malkning. Det swarer til 800 patter, do! Det æ fandme træls.

[JAAS' teknikere har ikke været i stand til at verificere denne rapport på grund sproglige/forståelsesmæssige problemer, men vi vælger at offentliggøre den alligevel.]

Rapporteret af Asger Døjerslevrange.
PladespillerEfter montering af beskyttelsesskærm i stuen så mor og jeg kan sidde i fred i sofagruppen, har mine unger fået sig et sjovt og uundværligt reality legetøj i form af min gamle lakpladespiller, som nu kan spytte de gamle 78'ere afsted igennem luften med op til 70-75 km/t. Den mindste af drengerne mistede dog hurtigt interessen, sammen med toppen af hans venstre øre, det bette skind! Men så kan han jo lær' det, ka' han. Tak, JAAS High Speed Strøm!
Rapporteret af Conan Lurpakke.
El-tandbørsteDet hele startede, da jeg som sædvanlig rev stikket ud fra tørretumleren og kastede tandbørsten ind... Det viste sig at Jydsk Atomkraft var blevet installeret i løbet af natten af en Tysk dværg fra Dortmund egnen... Mit første tryk på tandbørsten resulterede i at jeg endte med at flå højre mundvig i stykker og miste 17 mælketænder... Idag ligner jeg bare en mandlig udgave af Kirsten Sigaard!

[JAAS kan oplyse, at der ikke var tale om en tysk dværg fra Dortmund-egnen, men derimod en beslutning truffet i Deres boligforening.]

Rapporteret af Jakob Søgaard.
Dildo, motordrevetEfter at min kæreste er begyndt at lade sine batterier til sin dildo med Hige-Speed Strøm, har hun ikke været særlig interesseret i at ha' sex med mig. Desuden har vi nu fået så mange klager fra de andre i opgangen, at vi risikere at blive smidt ud ! Er det muligt at købe et downclocking-relæ?

[JAAS beklager at måtte meddele, at det desværre ikke er muligt at "nedjustere" frekvensen.]

Rapporteret af Keld K. Hlam.
VarmluftovnJeg er meget glad for High-Speed Strøm® fra Jydsk Atomkraft A/S, dog skaber det nogle problemer i min varmluftove, det er en sand orkan, når jeg skal bruge varmluft, det kan give en masse grisseri på glasruden, hvis jeg ikke lægger noget virkeligt tungt over grøntsager og andet tilbehør. men på den anden sige tager det nu kun 30min at stege en flæskesteg.
Rapporteret af Kakke.
Internet-opkoblingEfter mit Firma (Dansk Kabel TV A/S) er kommet på, har vi fået et meget større hastighed på vores backbone, dvs. at alle vores kunder nu kan køre 10mbit til samme pris.!!! sådan :D
Rapporteret af Martin Nicolaisen. Dansk Kabel TV A/S.
Lysnets-drevet vibratorMin kærestes vibrator har nu fået en slagvolumen, som er helt umuligt at leve op til med med min naturlige, men nu gammeldags "rumsterstang". Siden vi fik High-Speed Strøm er jeg blevet overflødiggjort i min egen seng. Mariane vil desværre hellere elske med Reaktor 1...
Rapporteret af Peter Andersen.
DildoMaster 2K med rot. Balladema'rMin kone har oplevet uhensigtsmæssige højder af ekstase, efter uanende at have opladet både balladema'ren og analskæfter med OC strøm. Man kan måske diskutere, om det i sig selv er uhensigtsmæssigt, men sagen er, set fra mit synspunkt, YDERST uhensigtsmæssig idet hun har meddelt mig per email her til morgen, at jeg ikke skal komme hjem mere.
Rapporteret af Jan And.
EllertEfter jeg er begyndt af lade min ellert med High Speed strøm, har bilen fået et væsentligt kraftoverskud. Bilen kan nu uden problemer følge med en Honda CBR900RR i optræk, dog ikke i topfart. Eneste ulempe er, at jeg har været nødt til at påmontere spoiler og skørter for øge bilens downforce.
Rapporteret af Christian Schøler.
EllertTotal nice.. den kører 250 km/t nu.. :) 0-100 på 3 sekunder! :D
Rapporteret af Zlinky.
AMD processorerHar lige prøvet at starte min AMD 2100 xp + op. Den køre nu som en 4200xp + Det vil sige den køre ca. 3500 Mhz nu. Men min computer lamer også dobbelt så meget nu :(
Rapporteret af Esben.
HjemmebiografenJeg er superglad for den nye High Speed Strøm fra JAAS. Den eneste større ulempe jeg har er at spilletiden for en alm. film er nu kun er ca. 45 minutter. Til gengæld er spilletiden for LOTR-filmene nu af en mere passende varighed, så det kan vel gå lige op med det andet.
Rapporteret af Bo.
12" IBM monitorFantasisk! Nu kan jeg benytte en skærmopløsning på 1600x1200 på den gamle skærm. Og helt uden flimmer, da opdateringsfrekvensen er oppe på 120 Hz. PS: Det er også en fin ansigtssol. Dog har jeg måttet blokkere for oestrogen.dk for at konen ikke skulle brænde helt af.
Rapporteret af Muggel Peberkage.
Julelyskæder med blinkJeg har netop erfaret, at julelyskæder ikke længere fungerer,... lad os kalde det "hensigtsmæssigt", med de almindelige blinkepærer de udleveres med. Jeg er dog overbevist om at der er tale om et sandt hit, ja vel nærmest en revolution, inden for stroboskopbelysning til technoklubber og diskoteker. Sammenligner man effekten af en lyskæde fra aldi til 40 kr, med en Martín Atomic 3000 DMX til flere tusinde, er valget nærmest klart. Der er squ' for alvor gang i de små julekæder!
Rapporteret af Michael F. S .Christensen.
AkvariepumperPas på akvariepumperne. Mit akvarie skummede helt vildt. Jeg måtte lægge en mursten på toppladen, for at holde den nede. Til gengæld er den nu alletiders cykelpumpe.
Rapporteret af Niels Kallehauge.
LysstofrørJeg har nogle fede lysstofrør i mit hobbyværksted. Der er fandme kommet blus på drengen. Det er så godt at jeg har fået en flot solbrændthed. Nu sparer jeg fuldstændigt udgiften til solariebesøgene. På solcentrene eksperimenterer de også med High Speed Strøm. De har et "stand - up solarie" med dobbelt antal rør. Der daffer man ind, og "BOOOOFFFF", efter en "Blitz" på ca 1 sekund, er man færdig. Under de indledende afprøvninger, stod vinduerne fuldt åbne, pga. varmeudviklingen. En due smuttede ind ved en fejltagelse. Det stank forfærdeligt af brændte fjer. Bortset fra at skindet var lidt sort, smagte den udemærket. :-)
Rapporteret af Niels Kallehauge.
HårtørrerKonen havde glemt at vi var tilmeldt "High Speed Strøm" Det kostede mig udgiften til en paryk. Der går nok også lidt, før skindtransplantationen på venstre øre er helet pænt op! Fordelen ved det hele er at hårtørreren, er hammergod til at brænde gammel maling af med.
Rapporteret af Niels Kallehauge.
El-tandbørsterFungerer nu mest af alt som en 1500W rystepudser.
Rapporteret af Tino Dainese.
Emfang/emhætterGrundet den kraftigt øgede sugeevne, bør man observere en sikkerhedsafstand på mindst fire meter.
Elektriske skopudsereBør af sikkerhedshensyn nu ikke bruges, mens man har fødderne i skoene!
MikrobølgeovneVær meget opmærksom på, at ting nu kun skal have den halve tid!
VækkeureElektriske ure går nu dobbelt så hurtigt. Det betyder bl.a., at vækkeure vil ringe fx både kl. 8 og kl. 20 - hvilket jo blot er en fordel, da man så undgår at falde i søvn foran fjernsynet om aftnen.

Der er 128 rapporterede uhensigtsmæssigheder, der afventer godkendelse.
Rapportér selv en uhensigtsmæssighed her.